Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

yhdessä ja välillä on ollut kausia että onko tässä enää mitään järkeä.Mutta viime yönä mieheni taas pitkästä aikaa hamuili kättäni (aivan kuin 18v sitten)nukahtaessaan , sitten nukahdimme käsikädessä piiitkässtä aiiikaaaa!!

Kommentit (4)

Meillä taas on ollut koko ajan mukava avioliitto, ollaan onnellisia...Muistan vuosia sitten kun ajelimme kesämökille, siinä tietä riitti ja sitten mieheni otti sanomatta mitään kädestäni kiinni ja piti sihen asti kun ajessaan pystyi.Muistan aina tuon hetken, vaikka meillä oli kaikki OK, niin se oli jotain vieläkin enemmän...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jotka kuitenkin kantaa yli sen arjen.Vaalikaa sitä, ja muistakaa kaikki, että aina ei tarvita sitä gourmet-illallista tai hotellihuonetta, vaan ihan suukko kesken ruoanlaiton tai kädestä pitäminen riittää pitkälle! =)))

tänä vuonna tulee täyteen 20 v seurustelun aloittamisesta.Me olemme vieläkin aina käsikädessä. Nukahdamme "junassa" (eli naama samaan suuntaan), kyhjötämme telkkaria vierekkän käsi kädessä jne.Vielä ei ole koskaan tullut mieleen, onko tässä mitään järkeä. Koska jos ja kun mies on ollut parin kolmen päivän työmatkalla, niin hän niin kovasti ja pitkään aina rutistaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat