Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

En millään raaski laittaa lapsille uusia Ticketin ja Reimatecin haalareita kun ulkona on ihan kurakeli. Tytön haalarissa on hentoa vaaleanpunaista ja se olisi ruskea hetkessä. Haalarit myös menevät rikki nopeasti ja muutenkin kamalan näköisiksi, joten ensi talvesta lähtien taidan ostaa vain jotain Lassieita ja Remuja niin ei sitten harmita niin paljoa kun menevät surkeaan kuntoon.

Kommentit (11)

Kyllä minäkin kauniita vaatteita arvostan, mutta 3-4 -vuotiaalle päiväkotikäyttöön olen havainnut parhaiksi ne Lassiet, jossa housuosa on kurapukutyyppinen valmiiksi, olikohan se suprafill tms. Juu, rumia ovat, mutta onneksi en näe päiväkodin pihalle :) Kotikäyttöön, varahaalariksi ja lumisile keleille on sitten Reimatecciä tai tTickettiä, jotka eivät tuon ikäisellä mielestäni kestä päivittäisessä päiväkotikäytössä koko kautta, oli sitten talvi- tai välikausihaalari.

eivät ole niin paksuja. Miellyttävät myös silmää eniten Ticketien kanssa, mutta ovat myös hinnakkaita. Lassiet ovat mielestäni pääsääntöisesti aika rumia, mutta näillä keleillä haalari kuin haalari menee ruman näköiseksi, joten sen vuoksi voisi tyytyä edullisempaan.Kuriksiin ja kumisaappaisiin kannattaa sijoittaa, ne on tulevaisuuden eniten käytetty ulkovaate lapsilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lapsen puolesta tuntuu sitten kurjalta, kun äiti motkottaa jatkuvasti, että et saa kurastaa takkia ja jos takki on kurastunut, naputtaa siitä lapselle :(

Reimatec ei ole Henkkamaukkaa laadukkaampi teknisesti, korkeintaan muodikkaampi väriensä puolesta. Vaan kun ne kivat vaaleat värit eivät pysy nätin näköisinä.

Ja Helsingissä asustellaan. On tullut käyttöä haalarille jo useamman kuukauden, koska täälläkin on ollut kylmiä kelejä! Kertaakaan ei ole lapsi ollut kylmä haalarissa ja vaikka kerran kaatui vesilätäkköön+kastui kokonaan, haalari ei päästänyt yhtään vettä läpi!

Montakohan kertaa talvihaalareita tulee edes käyttyä...

Välikausihaalareille on käyttöä ympäri vuoden, kuumimpia kesäkuukasia lukuunottamatta. Niihin kannattanee satsata jatkossakin.

Onneksi tällaisia onkin nyt paljon myynnissä - yläosassa on sitten vaaleita ja "tyttömäisiä" värejä.Kukahan käyttää niitä Reimatecin valkoisia haalareita...ihan killerit!

Reimatecin käytetty toppahaalari. Nytkin on eniten tänä talvena ollut käytössä 8 euroa kirpparilla maksanut haalari, jota sitten pestään ja pidetään ja joka pitää hyvin vettä. Ei tartte miettiä, että menee huonoksi.

Näin siis meillä täällä Vantaalla.

Toiset hyvät on goretex-kengät (ei suinkaan kumpparit, jotka saisikin sitten olla jalassa vuodet ympäriinsä näillä säillä).

Reimatecin uusi haalari on kovemmille pakkasille ja lumisille säille (mm. lomille pohjoiseen, mummolaan ja joku päivä kotonakin). Saa sitten siistinä myytyä eteenpäin.

Ja lapselle pitää olla sellaiset "työvaatteet", että niillä saa remuta ihan rauhassa säässä kuin säässä. Meillä pestään, kun likaiseksi menee ja vaatteita on vaihtoon asti, ettei tarvitse räyhätä, jos on haalari likaisena.

Mudan väriset haalarit on ihan parhaita. Harmi,että niissäkin on monesti juuri hihansuut jotain vaaleaa väriä. Meillä on viime talvelta yksi haalari missä hihansuut on vaaleansinistä ja ne on ihan järkyn näköiset. Lika ei todellakaan lähde pesussa pois.

Ei mikään puku säily lämpimänä vuotta pitempään. Vai meinasitko ostaa parit kolmet Lassiet talven aikana, että ovat koko ajan siistit?Meillä lapsella Ticketin haalari. Päiväkodissa pukevat kurakelillä kurikset päälle ja puku edelleen kuin uusi, vaikka muksu olikin päikkärissä eka, jolle talvipuku otettiin käyttöön. Ensivuonna onkin sitten kasvanut puvusta ulos, joten uusi on ostettava ja tämän vuotinen varmaan jää varastoon varapuvuksi seuraavalle.Ei mjun mielestä noissa eri merkeissä ominaisuuksien puolesta suurtakaan eroa ole, vaikka hinnassa voikin olla. Kukin ostaa varojensa ja mieltymystensä mukaan. Itse valitsin tänä vuonna Ticketin, kun oli mielestäni kaunis ja rahasta ei ole ostaminen kiinni. Välikausipuku taas oli Lassie, kun siinä värit ja malli miellyttivät parhaiten silmää.

Yhden käyttökerran jaälkeen haalarit ovat karsean näköiset ja yleensä myös jotenkin mudan hajuiset. Käytämme puistossa vain käytettyjä haalareita ja tarvittaessa kuriksia. Aivan turha on ostaa 150 euron haalaria, josta ei jää enää pikkusiskolle kuitenkaan (käytettynä saa parempikuntoisia ilmeisesti lumisilta alueilta). lapsia ei käytetty haalari haittaa. Itse ensin nikottelin kun ei lapsi enää ollutkaan niin sävysävyyn, mutta nyt olen jo tottunut. kaupungille sitten näteissä vaatteissa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat