Vierailija

usein hame tai mekko. nyt on ihan pop juttu tunika ja legginssit.

pojalla oli sammareita, farkkuja, olohousuja. neuleita, trikoopaitoja, collegeja.

Kommentit (7)

meni kyllä haalarin alle farkut tai sammarit, nyt koulussa farkut tai sammarit menee joka päivä toppahousujen alle. kolmasluokkalainen ei käytä koulussa verkkareita tai olohousuja.

olohousut on siis collegehousut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

yleensä eskari tytöllä mekko tai hame nyt kyllä paljon käyttänyt tunikaa ja trikoita. Pojalla siisti neule tai trikoopaita ja kevyitä "reisitasku" housuja tai gollareita käyttää. Nyt löysin alesta muuten kivat farkun tapaset housut mitkä ei kuitenkaan ole niin paksua kangasta...taisi olla nicky&nelly mistä ostin!!=)

Omat suosikkini ovat farkut, joissa on vyötäröllä trikoojousto ja lahkeissakin kuminauhat. Muutkaan farkut eivät ole ongelma. Meillä päiväkodissa pidetään ulkopuvun alla sään mukaan pitkiä kalsareita/sukkahousuja, fleecetä tai villaa. Sisähousut siis vaihdetaan pois joka tapauksessa ennen ulkoilua.

ja pojalla olohousut ja trikoopaita. Vierastan noita farkkuja päikyssä sen takia, että ovat minusta jotenkin liikaa ja jäykät ulkovaatteiden alla, kun ovat minusta itsessään jo ulkohousut. Ja toisaalta tuntuisi tyhmältä vaihtaa verkkarit farkkuihin ukovaatteita riisuessa.Miten ap on ratkaissut farkkuongelman?

Meillä vaihtelevasti farkkuja ja olohousuja pojalla, ehkä enemmän farkkuja. Ja siistejä trikoopaitoja, en kumminkaan mitään kauluspaidan tyyppistä laittaisi jos ei ole esim kuvauspäivä tai jokin juhla. Miten muilla? Haluaako tytöt laittaa päikkikseen hameita?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat