Vierailija

vai oletko sitä mieltä ettei seksillä ja vehkeen koolla ole mitään merkitystä, jos rakastaa miestä muuten?

Kommentit (7)

kyllä se seksi hiipui aika nopeasti, loput 9v sinniteltiin melkein pelkällä rakkaudella. Ja siis oli ensimmäinen kumppanikin vielä, ettei ole päässeet paikat venymään. Nyt kun on kunnon vehkeet kumppanillani, niin voin sanoa, että eron kyllä huomaa. Tekee mieli jo pelkästä ajatuksestakin. Mulle siis on merkitystä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kun ajauduin suhteeseen miehen kanssa, jonka vehje oli juhlakunnossa vain hieman suurempi kuin mun peukalo.Vaikka kaveri tikkasikin kuin Singeri niin kyllä tuntuma oli hieman heikko..

Suhde oli hyvä myös seksitasolla niin kauan kuin intoa piisasi - oli hyvinkin hauskaa. Oli se sata kertaa parempaa seksuaalisesti kuin edellisen miehen kanssa, jolla taas oli minun vehkeisiini nähden aivan liian iso ---> sattui.Lopulta suhde tämän pienimunaisenkin kanssa loppui, ei kuitenkaan kokosyistä.

ja todellakaan en voisi seurustella sellaisen tyypin kanssa.Erektiossa pitää olla vähintään 15 cm että voi kaluksi sanoa muut on prinssinakkeja.Joten alle viisitoistasenttiset älkööt vaivautuko iskuyrityksiin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat