Vierailija

ja väri(t) /kuvio?

Kommentit (4)

lattia on vaalea (tietääkseni koivu) parketti. Olkkarissa kolme seinää valkoiset, yksi hennon harmaa. materiaali kivi. Makkarissa seinät ankanmunansiniset.

Aikuisten makuuhuoneessa vanha parketti (tammi), seinät tapetti (1 seinä) ja maali .

Lasten makuuhuoneissa (4) vaihdellen lattiat samaa vanhaa parkettia ja koivu/pyökkilaminaattia, seinät tapetilla tai maalilla.

Olkkarissa vanha parkettikuvioinen muovimatto (joka ihan siisti, vaihdetaan sitten kun tenavat kasvaa ohi pahimman sotku- ja naarmutusiän), seinät mäntypaneelia ja maalia.Kuten arvata saattaa, talo on vanha (80-lukuinen), mutta kodikas.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aikuisten makuuhuoneen väritys ruseka/beige.

Lapset saivat remontin yhteydessä esittää väritoiveita ja kahden huoneen seinät ovat vaaleanvihreät, toinen hyvin hailakan vihreää kuviotapettia ja toinen kaunis kellertävän vaaleanvihreä, myös tapettia.

Kahdessa lastenhuoneessa väritys on pikkutyttömäinen, toisessa roosansävyinen, toisessa oranssiin vivahtavan punaista ja vaaleaa.Olohuoneen väritys perustylsä mäntypuinen puolipaneeli, valkoiset maalatut seinien yläosat.

Olohuone: parketti ja valkohopearaitatapetti. Meidän olkkari on tosin työhuone käytössä (joskus todennäköisesti meidän makkarimme) ja arkiolohuoneena on takkahuone, jossa ruskea muovimatto ja hopeahohtoinen kokopaneelit.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat