Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tänä vuonna ei ainakaan ole, mutta käytettynä näyttää olevan esim huutonetissä. Mutta valitettavasti ei oikeaa kokoa. Onko tummansininen kovinkin vanha väri vai koska sitä on viimeksi ollut tarjolla? Tykkään lakin mallista ja lapsellani on muun merkkinen tummansininen haalari ja haluaisin ostaa siihen sopivan sydvestin. Olen laittanut ostoimoituksia, mut ainoastaan yhden tarjouksen sain ja myyjä pyysi käytetystä uuden hintaa, joten en ostanut.

Kommentit (7)

Viime vuonna ainakin ostin meidän pojalle. En tiedä kyllä, että oliko viime vuoden vai peräti edellisen vuoden mallia. Veikkaisin, että olisi ollut kuitenkin viime talven mallia, sillä se sopi hyvin niihin tähtiJonathaneihin viime vuonna, joissa oli tummansinistä, keskisinistä ja ruskeaa (meillä myös noita ruskeita hattuja).Meillä taitaa olla useampikin moinen. Mitä kokoa sä etsit?Niin ja Reimatecillakin on ollut tummansininen talvisydvesti, joka sopii ainakin pojille, semmoinenkin meillä on.

Lainaus:

pitää kaivaa se jostain esiin ja tarkistaa. Se on sitä vanhempaa mallia, missä on parempi se lieriosa.
Meillä on jo sellainen. Tai siis ei se ole tummansininen, mutta kokoa 52 kuitenkin, enkä tarvii toista samankokoista. Se taitaa olla vähän vanhempaa mallia (kirppikseltä) ja lieri on oikein järkevän mallinen. Sen takia haluaisin jatkossakin samanlaisen lakin, mut eri väriät:ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Taitaa jäädä käyttämättä kun tyttö ei enää huolikkaan

sitä päähänsä..Muistaakseni on laputkin vielä kiinni.

Mitä kokoa etsit?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat