Vierailija

Siis tää on niin noloa, että on pakko täältä kysyä, kun en muualta kehtaa. Eihän nainen voi tulla raskaaksi 3-5 päivää ennen ovulaatiota?? Yks kaveri väittää niin.

Kommentit (12)

voi tulla raskaaksi vaikka kuukautisten aikaan. koska tahansa on raskautumisen mahdollisuus. jokaisen koulussa biologian tunneilla olleen pitäisi tietää tuo

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ei ole sitten niin mitään hajua kp:stä... Enpä oo edes varma koska oli ovis, mutta raskaana ollaan ja tukevasti vielä muutama päivä. =)

no vähän vaikea vastata jos ei ole ovistikkuja ollut käytössä ja pitänyt kirjaa niistä seksikerroista.

Muutenkin jotenkin omituinen kysymys. Sen vaan osaan sanoa, että kuinka pitkästä kierrosta on lähtenyt raskaus alkuun. Eli ekalla n. 30pv:n kierto ja toisella 45 pv. Onko tuo ovis sitten ollut tasan puolessavälissä kiertoa vai ei ja onko lähtenyt "tuoreista" siittiöistä vai niistä päivän vanhoista...

kuun 21 tai 22 pv ultran mukaan ja se pitää hyvin paikkansa kun sillon miehen kanssa hommailtiin, oltiin kyllä ennen sitä oltu ja vielä jälkeen, mutta niin kävi :)Tunteen siitä että "menkat" .eli ovis lähestyy olen kierukan aikana (sillon kun käytin ja poistatin sen kun tuntu liikaa) tuntenut jo 16 pv eteenpäin nipistyksiä ja alkumenkka jomotuksia, tiedä sitä herkistääkö kierukka sitten tuntoja kun siinä tiellä on? kuukautiset alkoi edellisessä kuussa vasta loppuajasta(oiskohan ollu 26pv eteenpäin.. ) juhannuksen jälkeen 2 päivää kuitenkin.., mutta koko ajan on kaveri vastannut viikkoja hyvin ! :)

rv 26+6

joo, eli varmaan siittiöiden odottelu valmiina parantaa mahiksia, eläähän ne sen 1-4 vuorokautta

Lainaus:

Kerran 10. päivä (tyttö) ja nyt joko 10. tai 12. En valitettavasti ole varma, sukupuoli kun selviää, selviää varmaan sekin.t: rv 11.

Seksiä 3-5 päivää ennen ovista niin on todella hyvät mahdollisuudet tulla raskaaksi. Siittiöt elävät naisen sisällä 1-5 vrk ja niitä on hyvä olla jo valmiina odottelemassa kun munasolu irtoaa (se kun on hedelmöittymiskykyinen vain 12-24 tuntia).Itse raskauduin yhdestä yhdyntäkerrasta (sattumalta siinä kierrossa ei enempää ollut) joka tapahtui n. 3 vrk ennen ovista.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat