Vierailija

Eli siinä otsikossa se kysymys tulikin jo.Eikö kannattavampaa olisi jäädä äitiysloman jälkeen työttömäksi työnhakijaksi ja nostaa työttömyyspäivärahaa, kuin että jäisi kotihoidontuelle ja saisi sen vajaa 300 euroa kuussa, mikä on puolet työttömyyskorvausta pienempi?

Kommentit (4)

elikä olet velvoitettu menemään työhön jos sitä on tarjollakhh tuella ollessasi olet siis lapsesi hoitaja ja voit olla rauhaassa kotonasi

ilman paperirumbaa ja pelkoa työstä

on töitä tarjottu kahden viikon sisällä työkkäristä. jos ei työtä löydy niin järjestävät vähän väliä kursseja. itse kotihoidontuella 300e työttömänä saisin 1000 e käteen mut en nyt voi ravata niillä kursseilla. heti alkuun tulee parin viikon kurssi työnhausta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

.. jos on valmistunut ammattiin, eikä oo koskaan ollut työttömänä, niin saa 3kk ammattisuojan, eli voidaan pakottaa ottaa vastaan vain oman alan töitä. sen jälkeen tosin joutuu sit lähtemään tohon rumbaan... eikä niitä hoitopaikkoja lapselle löydy sormia napsauttamalla kun työkkäri tarjoo 3vkon uraa kolmivuorotöissä laitosapulaisena vanhainkodissa 10km päässä kotoa, minne ei bussit kulje.. ihan vaan esimerkkinä :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat