Seuraa 

Kinderitillä on muutamana vuotena ollut talvimallistossa turkkeja töytöille. Samaan sarjaan on ollut myös hattuja. Koko saisi olla ainakin 116. Settejä myyvä nettikauppa olisi haussa. Käytettykin saa olla eli tarjota saa osoitteeseen sanasade@luukku.com

Kommentit (6)

En tiedä mistä päin olet, mutta Pikku-Kipparissa mielestäni näin. Nyt en uskalla 100% luvata, mutta mun mielestä siellä oli, kävin maanantaina! Ja olivat -50%!

Soitin Pikku-Kippariin ja siellä oli tosiaan vaaleanpunaiset turkit puoleen hintaan!!! Oikea kokokin löytyi ja lakkikin, se oli liian isoa kokoa, mutta vien ompelijalle pienennettäväksi. Kuljetus järjestyi siellä asuvan serkun kautta. Tuhannet kiitokset avusta! Saan iki-ihanan setin ja vielä edullisesti! :-)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vecculiinissa oli lakki ja turkki, mutta valkoisena. Itse haluaisin saman vaalenapunaisena. Sellainen on ollut tämän vuoden mallistossa. Onko muita havaintoja turkista? Edelleen myös käytettykin käy eli jos maltatte luopua omistanne, niin tarjotkaa. sanasade@luukku.com

Laitoin Vecculiiniin sähköpostia ja jään odottamaan vastausta. Kiitos silminnäkijälle vinkistä! ;-) :D

Malttamattomana kyselen, muistatko, minkä värinen turkki oli kyseessä, oliko asuun hattua ja olivatko turkit alessa yms?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat