Seuraa 

ja meidän pikkuinen syntyi vasta nelisen kuukautta sitten,

huh huijaa... Koko ajan sitä ajattelee, että pakko päästä haaveesta

hetkeksi eroon ja nauttia tästä ihanasta esikoisestamme!!Voi, onko ketään kenellä olisi/ olisi ollut samoja mietteitä ja

näin nopeaa?

Kommentit (5)

Meidän pieni nyt kolme ja puoli kuukautta ja taistelen itseni kanssa ja yritän kuumeilua siirtää tuonnemmaksi. Ja totisesti nautin tästä pienestä ihmeestämme, mutta silti välillä kuumetta ilmassa..

Epäilenpä, että kyse on hormoneista! Enpä tosin voi sanoa, että olisi omakohtaisia kokemuksia. Meillä ei vielä ole lapsia, mutta ystävälläni oli samoja oireita, kun hänen lapsensa oli vasta noin pieni. Tulimme oikeastaan yhdessä siihen tulokseen, että kyllä ne taitaa ne "onnellisuushormonit" jyllätä! Nauti pienestä ihmeestäsi rauhassa... :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mä kans yritän taistella vauvakuumetta vastaan. Esikoinen täytti juuri 3kk,ristiriitaisia tunteita ilmassa. Toisaalta haluais pikkukakkosen pienellä ikäerolla,mut toisaalta haluais,et esikoinen olis vähän vanhempi,ettei olis kahta vaippaikäistä.:) Kai tää tästä!:) Ja minä myös nautin todella paljon pikkuisestamme,siitä ei todella oo kiinni!

ties monettako vuotta kuumetta pukkaa... Ja nuorimmainen on huimat neljä viikkoa iältään. Raskautta en kaipaa, raskauteni kun eivät helppoja ole olleet... mutta tämän vauva-ajan soisi vain jatkuvan... jatkuvan.... jatkuvan. Sitä suree jo tässä vaiheessa sen lyhkäisyyttä.Niinpä unelmoin jo vitosesta vaikka poju numero nelonenkin vielä nimettömänä tuhisee sylissä. Kaipa mulla on jotkut hormonihuurutkin päällä, mutta jos vain minusta on vähänkin kiinni, niin ei tämä tähän jää.

;) Tai siis kaikkihan voi olla hormooneista kiinni mutta toisilla vaan on krooninen vauvakuume vaikka mitä tekis =) Itellä taas imetys toimii hyvin "ehkäsynä" ja hienosti mennään sen suurempia vauvakuumeita sen aikaa kun imettää mutta avot kun sen lopettaa ;DTälleen kolmannen jälkeen se on jo hieman helpompi jättää taka-alalle =DD

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat