Seuraa 

.

Sivut

Kommentit (40)

eli tilasin myöhään ma illalla ja tänään pe tuli tilaus perille. Makuupussi on tosi ihana... laitoin vauvelin heti nukkumaan siihen ja hyvin tarkeni pakkasessakin. Plain rain oli myös sellainen kuin odotin: tuulipukukangasta ja fleece vuori ja kokokin osui oikeaan. Mutta Baggie oli sit taas jättimäinen, vaikka tämän kauden haalareiden mitoituksen piti olla normaalimpi. Kyllä harmittaa...miksei ne laita mittoja sivuilleen. Eli tääl olis yksi ylimääräinen Fandango baggie kokoa 92 cm, jos ketään kiinnostaa. Laitoin kyllä jo ticketilekin sähköpostia, jos onnistuis vaihto pienempään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Toi wet days on mun mielestäni ihan perinteinen sadeasu.... tai ainakin oli ennen ja sellaisen kuvittelin tilaavani nytkin. Saas nähdä mikä sieltä tulee...Meillä on ollut käytössä noita Rain Dropeja fleecejä, jotka siis ohutta tuulipukumaista kangasta. Pojan puku on vanhempaa mallia ja 116 cm puku on reilu vielä 123 cm pitkälle. Tytöllä taas on käytössä viime vuoden malli ja 104 cm puku vastaa ihan kokoaan.

Osaisiko joku valaista, onko tuossa Wet days - sadeasussa henkselimalliset housut, ja mahdollisesti mihin kokoon asti jos kaikissa ei ole? Kiitos jo etukäteen.

Eli tilaisin maanantaina iltapäivällä ennen kuin olivat tiedottaneet alesta, eli ruuhkaa ei ollut ja sain tilausvahvistuksen heti sähköpostiin ja eilen toi UPS paketin.Hyviä kokemuksia siis täällä, kaikki toimi niin kuin pitikin!

Mittasin meidän haalaria joten voit verrata omaasi. Ettei vaan ole väärä kokolappu. Meidän oma ei kyllä vaikuta niin isolta . Epäilen, että voi käydä niin ettei mahdu ensi vuonna koko talvea.Tässä mittoja.

Niska-haara 60cm

Kainalo-hiha 24cm

Haara-lahje 31cm

Olka-lahje n.86cmOstin tytölle alesta takin siinä uskossa että tänä vuonna normaali mitoitus. No kun takki tuli niin isohan se oli. Mutta ens vuodeksihan se oli ostettu joten toivon, että tyttö kasvaa sen verran ettei huku siihen:) Mietin vain, että kaikki koot ei välttämättä olekaan normaalia mitoitusta, vaan kuitenkin sitä isompaa ja reilumpaa?

Lainaus:

Toi wet days on mun mielestäni ihan perinteinen sadeasu.... tai ainakin oli ennen ja sellaisen kuvittelin tilaavani nytkin. Saas nähdä mikä sieltä tulee...Meillä on ollut käytössä noita Rain Dropeja fleecejä, jotka siis ohutta tuulipukumaista kangasta. Pojan puku on vanhempaa mallia ja 116 cm puku on reilu vielä 123 cm pitkälle. Tytöllä taas on käytössä viime vuoden malli ja 104 cm puku vastaa ihan kokoaan.
Niin, minunkin mielestäni Wet Days on ihan perinteinen sade-/kura-asu. Rubber-alkuiset puvun nimet miellän niin ikään "kumipuvuiksi". Thunderstorm taitaa olla "kumipuku" fleece-vuorella. Viime vuonna moni tilasi sen tuulipukumaisen puvun, mutta saikin "kumipuvun" tilalle. Otsikon "Plain Rain" alla olevat puvut (Splash, Rain Drop w/ Fleece ja Plain Rain w/ Fleece) lienevät tuulipukumaista kangasta.http://shop.ticket2heaven.dk/regntoej.htmlMinä tilasin päivällä kaksi Splashia. Tosin tilausvahvistusta ei ole näkynyt eikä kuulunut. Toivon hartaasti, että tästä ei tule samanlaista kohellusta tänä vuonna kuin tuli viime vuonna. Ainakin nettisivut näyttävät pelittävän paremmin.Jos jollakin on muuten kokemusta Uffo-välikausihaalarista, kuulisin mielelläni, Olin kahden vaiheilla, tilatako se Fandango-värinen tytölleni. Tyttö on nyt 83 cm pitkä. Jemmassa on 80 cm Reimatec. Sitä seuraavaksi puvuksi mietin 86 cm Uffoa. Kertokaa, kannattaako. :x Keltaisen Ketun nettikuvien perusteella katselin, että seuraava puku ei taida olla Reimatec. :D

Onko se se ohut ja liukaspintainen vedenpitävä asu? Kestääkö se kesäisessä sadasäässä pihaleikeissä vai meneekö heti rikki? Onko siinä vyötärömalliset vai henkselihousut? Onko koko tällä kertaa isoa vai normaalia? Minkä kokoinen puku ois hyvä hoikalle n. 95 cm pitkälle tytölle ja myöskin hoikalle n. 120 cm pitkälle pojalle? Meillä on kaapissa poikaa odottamassa yksi Ticketin fleece-vuorinen puku (ei hajuakaan nimestä), mutta kesäksi tuollainen ohut ois kiva.

alkuviikosta heti kun sähköpostiini tuli ilmoitus alesta. Sivut tökkivät todella pahasti silloin ma iltana. Tuli tilattua yksi plain rain-puku coffee värillä, baggie talvihaalari fandango-värisenä sekä ihana vaaleanpunainen untuvamakuupussi, joka ei kylläkään ollut alennuksessa, mutta kyseistä väriä ei taida olla enää Suomen kaupoissa jäljellä. Sain sähköpostiin samantien tilausvahvistuksen, eikä postikuluja mennyt ollenkaan ostosten summan vuoksi. Laitoin toissapäivänä vielä sähköpostia, jos voisin lisätä tilaukseen vielä yhden Uffon, mutta vastausta en ole saanut. Taitavat olla alen kanssa niin kiireisiä.

Tyttö on nyt 1v ja 4kk ja käyttää sisävaatteissa 80-86 cm kokoisia. Tyttö täyttää syksyllä 2 v. Tuo baggie näyttää hillittömän suurelta, se on melkein yhtä suuri kuin 98 cm kokoinen tämän talven othello, jota meidän 4 v poika käyttää tällä hetkellä.

vaikka tilaisi Suomeen? Muistelisin vain että aiemmin talvella postarit olisi olleet muistaakseni peräti 16 euroa ulkomaille? Siksi jäi tilaus tuolloin tekemättä.Se Splash-asu on tosiaan se sellainen tuulipukukankainen. Meidän neidillä on se ihana omenan vihreä 86cm ja siinä ainakin henkselihousut. Puku oli viime kevään käytössä ja myös kesällä ja on edelleen uudenveroinen! Kestänyt hyvin hiekkalaatikkoleikkejä :)Sieltä Ticketin omilta Tanskan sivuilta "webshoppen" löytyy tuotteet...

Meillä oli Stockmannin Hulluilta päiviltä ostetut puvut, jotka mielestäni vastasivat pitkälle tuota Splashia. Muistelen, että Splashin hinta vaihteli viime vuonna 40 euron molemmin puolin. HP:ien puku oli 29,90 e.Meidän lapsemme käyttivät takkia/pukuja paljon viime vuonna. Tosin ainakin HP:ien päivien mallissa vyötärömalliset housut olivat ihan onnettoman suuret takkiin verrattuna. Niitä ei todellakaan voinut käyttää samaan aikaan takin kanssa. Vähän samaa ongelmaa taisi olla siinä "oikeassakin" Splashissa, jos oikein muistan. Poika (silloin reilut 5 v ja alle 115 cm pitkä) käytti 110 cm takkia. Housut myimme pois. Tyttö käytti koko pukua. Muistelen, että 104-senttisessä puvussa oli vielä henkselihousut ja sitä isommissa vyötärömalliset.Itse ostaisin n. 120 cm lapselle 116 cm puvun ja tuolla 95 cm:ä pitkälle voisi harkita sitä 98-senttistä, koska siinä on kuitenkin henkselihousut. Tosin voi olla, että hänelle menisi se 92-senttinenkin.Meillä käytettiin pukua toukokuusta syyskuulle. Tytön puku säilyi ehjänä eikä pojan takkikin säilyi hyvänä. En voi kuin siis suositella. Puvut sopivat mainiosti kostealle ja lämpimälle säälle, kun esim. Reimatec-välikausitakki olisi aivan liian lämmin.Meillä oli myös niitä kumipintaisia pukuja (muistuttavat vähän Rukan kurahousukangasta), joiden nimi taitaa olla Wet Days. Niiden mitoitus oli pienempi kuin Splashissa/HP:ien puvussa. Myin ne pois, sillä meillä niille ei ollut käyttöä.Nyt mietin kovasti, tilatako tuolta Splashia vai ei. Kun tietäisikin, tuleeko Splashia tänä vuonnakin kauppoihin vai ei!Kannattaa muuten olla sitten nopeana, jos aikoo tuolta jotain tilata. Minulla oli äsken ostoskorissa koko 116 turkoosista Splashista, mutta se ehdittiin myydä loppuun. :-o Muutoinkin Splash näyttää olevan aika vähissä.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat