Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Kondomit ja kestovaipat ovat äitiyspakkauksen vähiten tarpeelliset tuotteet, selviää Kelan juuri julkaistusta kyselytutkimuksesta. Viime vuoden pakkauksen tarpeellisimmiksi tuotteiksi arvioitiin makuupussi, ulkohaalarit ja bodyt.Tarvitaanko äitiyspakkauksessa kondomeja? Entä kestovaippoja?

Miten uudistaisit pakkausta?

Sivut

Kommentit (118)

Lainaus:

Kestovaippailu on jokaisen oma valinta, joten jättäisin kestovaipat pois äitiyspakkauksesta ja laittaisin sen tilalle esim. pari bodyä lisää.
Oikeat paidat parempia mielestäni. Ja kestovaipat on hyää juttu, saapa kaikki kokeillä. Toivoittavasti hankkisi lisääkin. Lisätietona voisi olla tietoa lisää kestovaipoista mm. nettiosoite tietosivulle.

Ympäristöä huomioivaa, laadukasta, kotimaista!Ja niitä kankaisia liivinsuojia minulla oli jo 15 vuotta sitten esikoista odottaessani. Silloin ei pakkauksessa onneksi olut vielä bodyjä.

Joo, se toppapuku on ihan hölmö, varmaan kalliskin. Meidän vauvalle se sopisi tietysti parhaiten kesällä tai sitten ehkä vielä ensisyksynä rymyiässä. Niitä pitäisi olla valittavana kahta eri kokoa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kestovaipat on hyvä juttu, jos edes YKSI kertiksiä käyttävä huomaisi kestojen näppäryyden pakkauksen ansiosta. tähän maailman aikaan minusta luonnon ja energiaan säästön ajattelu menee sen edelle olisiko silläkin rahalla saanut yhden bodyn lisää. kertikset ovat tästä syystä väärä esimerkki tuoreille vanhemmille.kondomit ovat hyvä juttu, niitähän sitä useimmat synnytyksen jälkeen ehkäisynä käyttää.liukkari taas on mielestäni hieman loukkaava. jos on pakko sekstailla vaikka paikta olisi vielä kuivana synnytyksestä, voi sen liukkarin hankkia itsekin.meillä turhin tavara pakkauksessa on ollut yllättäen puolipotkarit. vauvoilla ei pysy sukat jalassa ei sitten millään, joten umpipotkarit on oleet käytännöiisemmät.

kondoomit kuuluvat äitiyspakkaukseen. Niitä tarvitsee kuitenkin jossain vaiheessa koska kumit ovat paras ehkäisy synnytyksen jälkeen ja pienentää tulehdusvaaraa.. mielummin ne on kaapissa valmiina kuin että pitää käydä keskellä yötä niitä ostamassa huoltoasemalta.

(kunhan käyttää KONDOMIA) ja että sitä olisi hyvä kokeilla ainakin kerran ENNEN jälkitarkastusta, jotta osaa jälkitarkastuksessa kertoa, jos on ollut jotain ongelmia seksin kanssa. Ja minulta tosiaan kysyttiin jälkitarkastuksessa, että miten seksi on sujunut synnytyksen jälkeen...

Kestovaippailu on jokaisen oma valinta, joten jättäisin kestovaipat pois äitiyspakkauksesta ja laittaisin sen tilalle esim. pari bodyä lisää. Kondomit on melko halpa nimike ja joillekin ehkä tarpeellinen synnytyksen jälkeiseen ehkäisyyn, joten ne jättäisin.

Meillä on kyllä käytetty kortsut ja kestovaipat, ja ihan hyvä kun ovat pakkauksessa. Käyttämättä jääneet on naistenkondomi, liukkari, ja 70cm kokopotkarit kun en jaksanu rinpuilevalle lapselle vääntää nappeja kiinni.

Toppapukua on kyllä käytetty, vaan onhan se vastasyntynelle kaukaloon laittaessa hankala, turvavöitä kun ei saa riittävän tiukalle.

Kaipaisin pakkaukseen kankaisia pestäviä liivinsuojia kun onhan ne sata kertaa parempia imukyvyltään kun kertakäyttöset. Kestovaippa tosiaan vois olla hieman isompia ja houkuttelevampi, mutta pääasia että sellainen on pakkauksessa, madaltaa kynnystä kokeilla.

Äitiyspakkaus on kuitenkin suomessa ainoana maailmassa, joten ei ehkä kannata kauheesti valittaa, palautettahan voi aina antaa.

Lainaus:

Eikö niillä äideillä ole yhtään omantunnontuskia kun lapsi joskus kysyy, miksei mulla oo pikkuveljeä, vastaatteko sitten että on se jossain roskissa..
yritätkö nyt syyllistää ehkäisyä käyttäviä vai mikä tässä on pointtina?

Meillä on kondomit käytetty ja ensimmäisen puolen vuoden aikana tuli käytettyä myös liukuvoidetta.

Käyttämättä jäi ainoastaan kestovaippa.

en nyt ihan koko ketjus lukenut mutta olenko tosiaan ainoa jonka mielestä turhinta pakkauksessa on ne halvatun parisuhdeoppaat..

ja villapuku olis kyllä jees lisä:)

mutta en rupeis sen kanssa pelaamaan.Meillä toppapuku on ollut tarpeellinen ja se ohuempi vanuhaalarikin oli huippu. Kiva kun kädet ja jalat sai taitettua pussiksi, niin vanuhaalari meni ensin pienelle ja aukitaitettuna isommalle.Makuupussille meillä ei ollut käyttöä, kun vaunuissa oli pehmeä koppa, mutta sitten keksin tehdä siihen reiät valjaille ja nyt se toimii lämpöpussina.Kestovaippaa kokeilin pari kertaa, mutta en tykännyt. Kokopotkarit oli meillä ihan turhia. Pakkauksessa sais olla enemmän puolipotkareita.Kaikenkaikkiaan 2007 pakkaus on ollut tosi kiva. Värit ja kuviot oli just mun makuun.

Lainaus:

vieläkö pakkauksista löytyy liukuvoide? Se on kaikista turhakkeista pahin, viestii saajalle että jos ei synnytyksen jälkeen seksi kiinnosta, ei muuta kuin liukkari kehiin ja munaa mekkoon.... yäk...

mielipidettä on kysytty. Kun ehkäisy on heiltä kielletty, niin mihinkäs niitä kondomejakaan sitten tarvitsee. Samoin kestovaippojen kanssa, ei suurperheessä taida olla aikaa alkaa kestoilemaan.

Kondomit ovat aina tarpeen, koska kaikki eivät voi käyttää muita ehkäisykeinoja. Jos siis joltain jää ne käyttämättä, niin antakaa nyt ehdottomasti ne eteenpäin niitä tarvitseville.Kestovaipat kyllä kiinnostavat, mutta muutaman kyselyn jälkeen olen saanut tietooni, että pakkauksessa olevat kestovaipat eivät olisi kovin hyviä. Parempia löytyy kuulemma paljonkin. Kestovaipat on kyllä hyvä juttu, mutta ehkä siis toisenlaiset.Kaikki eivät käytä pakkauksena toimivaa laatikkoa vauvan nukuttamiseen, sillä nykyään melkein kaikki hommaavat jo heti pinnasängyn. Voisiko laatikon sijasta kenties olla kylpyamme, jota jokainen varmasti tarvitsee?Bodyt ja potkuhousut ovat varmasti suosituimmat tarvikkeet paketissa. Tosin muutama vaate voisi olla myös vastasyntyneen kokoa.

Sivut

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat