Vierailija

Vihdoin plussasin muutama päivä sitten, nyt pitäs saada tupakointi lopetettua... Jos lopetan ihan kerrasta seinään, tulee esim niin paha migreeni etten pystyis vähään aikaan hoitamaan esim muita lapsia... mut jos koitan esim polttaa muutaman päivässä, sitten se tapa jää liian helposti päälle... onko kellään viisaita vihjeitä..?

Kommentit (11)

itsellesi joku muu, terveellisempi tapa:

Esim. joka kerta kun tekee mieli tupakkaa, syö mandariini.

Kuorimisesta saa käsille puuhaa, tulee tehtyä jotain.Päätä joku mieleinen kohde, mihin sijoitat tupakasta säästyneet rahat. Joku josta nautit, voit törsätä ne rahat joko samantien tai säästää ne johonkin isompaan tavoitteeseen. Mutta tee niillä jotain, joka näkyy tai tuntuu, ettei ne uppoa perheen talouskassaan...

että paras tapa on lopettaa kuin seinään. Voit toki kokeilla purkkaa mutta älä enää laita röökiä suuhun! Vähitellen lopettaminen on kaikkein huonoin tapa, siten yrittävät eivät pääse juur koskaan eroon... vieroitusoireita kestää enimmillään 2 viikkoa, sen jälkeen fyysistä riippuvuutta ei enää ole. 2 viikkoa on tosi lyhyt aika jos ajattelee... kannattaa keksiä itselleen PALJON puuhaa ja apua lasten kanssa koska hermot voivat olla ekan viikon aika kireät.Paljon tsemppiä, kyllä sä siihen pystyt! Ajattelet vain harmata pikkuvauvaa joka ei saa äidin kessuttelun takia happea...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lopetat vaan. Se on riippuvuus ja riippuvuutta vaan pitkittää, jos annat itsellesi tekosyyn polttaa röökin päivässä tai vetää nikotiinipurkkaa. Se on omasta päästä kiinni, miten asetat asioiden tärkeysjärjestyksen: tupakka vai lapsi, kumpi on tärkeämpi.11

Just eilen terkkari sanoi että purkka on paras vaihtoehto koska mm. pillereistä ja inhalaattorista nikotiini imeytyy jotenkin erilailla..

Tsemppiä! Itse lopetin kyllä jo pari vuotta sitten mutta jäinpä sitten koukkuun niihin pillereihin..

Nlantäti vetosi siihen, että parempi käyttää nicorettea kuin poltaa on, että nicoretessa on vain nikotiin, mutta tupakassa on satoja myrkkyjä.Vaikka tietysti parasta olisi lopettaa ilman mitään korvikkeita.

Laadi itsellesi selvä aikataulu: eka viikko: vähennät puoleen, toka viikko: vähennät taas puoleen jne. Selkeesti merkiset kalenteriin määrät ja lopettamispäivän.Lisäksi keksit itsellesi todella kovat rangaistukset ja palkinnot. Lopettaminen on iso asia ja ansaitset kunnon palkinnon!

hommaa lastenhoitoapua ja järjestele kaikki niin, että voit levätä ja sairastaa pari päivää. Sitten vain lopetat polttamisen.

Jos siis haluat?

Kondomit puolestaan on sellainen tuote, jota aikuiset ihmiset osaa itsekin ostaa kaupasta, kun niitä tarvivat. Plus että "se" ei ole ihan ensimmäisenä mielessä synnäriltä palatessa :)Uudistaisin pakkausta siihen suuntaan, että suosittaisiin kotimaisia ja mahdollisesti myös ympäristöasiat huomioon ottavia tuotteita. Mielestäni pakkauksessa voisi keskittyä pienimpiin vaatekokoihin. Meillä on molemmilla kerroilla jääneet lähes käyttämättä isommat vaatekoot, kun lapsille on ehtinyt muotoutua jo oma "tyyli".

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat