Vierailija

siis tää, ettei kahteen asuntoon myönnetä lainaa? Itse kun haluaisin ostaa sijoituskämpän, mutten haluaisi maksaa asuntolainaa vielä pois koska saan siitä vähennykset... Maksaisin siis mielummin tuota sijoituslainaa enemmän pois. Lainasumma olis 40 000 e.

Kommentit (6)

"asuntovelan korot ovat vähennyskelpoisia silloin kun laina kohdistuu henkilön tai hänen perheensä vakituisen asunnon hankkimiseen tai peruskorjaamiseen."Olen siis ymmärtänyt, ettei muiden lainojen korkoja voi vähentää.

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

laina 2 asuntoon. Molemmista saan ihan normaalin korkovähennyksen verotuksessa. Lainatarve laskettiin yhteen, siis yhtä lyhennystä vaan maksan.

Laina on otettu viime vuonna.

Kyllähän lainananto edelleen, taantumasta huolimatta, riippuu täysin lainan ottajan maksukyvystä ja vaikka vanhasta lainahistoriasta. Jos vakuudet on kunnossa, niin toki lainaa saa vaikka viiteen asuntoon.

ei myönnettäisi lainaa kahteen asuntoon. Lainaneuvottelut käydään aina tilannekohtaisesti.Me siis emme halua ruveta asuntosijoittajiksi, vaan haluaisimme ostaa asunnon joka vaatisi niin ison remontin ettemme voisi myydä entistä kämppää alta vielä pitkään aikaan. Kahden päällekkäisen asuntolainan tilanne olisi siis periaatteessa kuitenkin tilapäinen. Lainaa tarvitsisi pahimmillaan n. 450 000 e.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat