Woody Allen ja Soon Yi - muita "kiellettyjä" ja paheksuntaa herättäneitä suhteita?

Vierailija

Woody Allen oli Soon Yin adoptioisä. Aloittivat suhteen kun Soon Yi oli aikuinen.Muita vastaavia suhteita tai sellaisia joita "ei olisi saanut olla"?

Sivut

Kommentit (23)

Lainaus:

...sen verran, että Soon Yi ei ole hänen adoptiotyttärensä (ei kai lakikaan sallisi isän ja tyttären suhdetta?), vaan Mia Farrow´n edellisen miehensä Adre Previnin kanssa adoptoima. Näin ollen Woody on siis vaimonsa isäpuoli. Siitäkin voi olla monta mieltä, mutta ei ihan niin sairas kuvio sentään.
Ja jotenkin siinä oli sekin että Woody ja Soon Yi eivät koskaan edes asuneet saman katon alla tällaisessa "isä" (olkoot sitten vaikka adoptio-isäpuoli) ja tytär suhteessa. Koska Mia Farrown kaikki lapset jotenkin jäivät asumaan Mian kanssa, ja Woody asui omassa kämpässä.

Eli sinänsä en sitä paheksu, sillä tod.näk. heille ei ollut mitään isä-lapsi sudetta edes emotionaalisella tasolla ollut ennen tätä. Mutta tuo ikäero on mielestäni silti huomattava.

Jossa nainen oli opettaja ja poika vissiin 13v kun alkoivat seurustella. Nainen synnytti pojalle pari lastakin (ja istui välillä vankilassa). Nyt en kyllä muista heidän nimiään, vaikka olen tästä rakkaustarinasta kirjankin lukenut (parin itsensä kirjoittama. Rikoksena rakkaus tms.)

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat