Vierailija

hän ei syö silloin saamaansa karkkia kokonaan, niin mitä teette lopulle. Säästättekö vai heitätte pois (esim. karkkipussi)? Ja entä jos lapsi sitten haluaa muuna päivänä syödä sen lopun niin annatteko vai ette?

Kommentit (4)

Lainaus:

Ylijääneet me mussutetaan miehen kanssa telkkarin edessä.
Tosin muksu on nykyään alkanut tekemään vaihtokauppoja: jos lapsen esim. tekee mieli vaikka ilmapallopussia, hän saa sen ja karkit jätetään ostamatta. Tosin tää systeemi vie ne iskän ja äiskän telkkarinamutkin:)

Kun lapset ovat vanhempia saavat he syödä karkkinsa milloin haluavat. (Nyt vanhin lapsi on 5). Summa kun on kiinteä ja määräkin noin suunilleen - niin jotkut syövät heti, jotkut karkin tai 2 päivässä. Mielestäni tämä on ok. Itse olen syönyt karkin silloin tällöin - sisareni taas veti kaikki heti ja sama määrä saatiin. Mielestäni olisi kohtuutonta vaatia lasta syömään kaikkea heti tai sitten heitetään roskiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Toistaiseksi karkkipäivänä lapset saavat valita keksien ja karkkien välillä esikoinen kun ei oikeastaan syö karkkia ja nuorin haluaisi, muttei juurikaan saa vielä.Karkki on lähinnä suklaata ja sitäkin kohtuudella tai tikkari (sitä esikoinen ei syö eikä nuorin - kakkonen vetäisi kaikkien kolmen). Esim. lauantai-pussista jäisi syömättä 2/3, joten en sellaisia viitsi ostaa.Suklaalevykään ei mene kokonaan (kolmella lapsella), joten äiti syö loput tai säästää seuraavaan viikonloppuun.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat