Vierailija

Matkustin jälleen kerran julkisilla työmatkani, jota sulostutti kaksi naista "ihanaisella" kielenkäytöllään... Siis ihminen saa asioista olla mitä mieltä tahansa, mutta mielestäni julkisella paikalla (arvioni mukaan reilu)viisikymppisen naisen hyviin käytöstapoihin EI kuulu kiroilu. Kyllä nuorison kiroilu särähtää myöskin korviini, vaan tämä suhtellisen siistin näköisen "rouvan" (?) kielenkäyttö ylitti kipukynnykseni.Toinen asia, jota tilanne minut sai pohtimaan on se, onko todella niin, ettei "maahanmuuttajakritiikkiä" esittävä osaa käyttäytyä ja käyttää asiallista kieltä. Valitettavasti heidän asiansa vesittyy tällä törkeällä ja ala-arvoisella kielenkäytöllä. Mitään rakentavaa, todellista kritiikkiä kun tälläkään naisparilla ei asiasta ollut. Tarve oli mitä ilmeisimmin keventää omaa surkeuttaan, syyllistää siitä maahanmuttajia.Minua olisi vähemmän voinut kiinnostaa heidän "keskustelunsa", vaan valitettavasi heidän äänenkäyttönsä ei antanut minulle mahdollisuutta olla heitä kuulematta.Heidän vuokseen häpesin olla suomalainen nainen.

Kommentit (3)

Lainaus:

Vai haluatko tökeröitä ihmisiä välttääksesi kulkea jossain äänieristetyssä kuplassa?
Missasit pointin.

Käytän julkistaliikennettä päivittäin, mutta toivoisin suomalaisten osaavan sentään käyttäytyä kuten hyviin suomalaisiint tapoihin on kuulunut.T: AP

Olen ihan samaa mieltä siinä, että julkisilla paikoilla tulisi osata käyttäytyä. Toisaalta kaupunkielämään kuuluu tavallaan se, että joutuu törmäämään monenlaisiin ihmisiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat