Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

.

Kommentit (17)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

No mulla on joulun poislaitto venähtänyt pitkäksi nimenomaan siksi, että OLEN työssäkäyvä. Jos olisin kotiäiti, olisin ehtinyt takuulla laittaa joulun ajoissa pois. Nyt oli odotettava vuoden ekaa arkivapaata, mikä tietysti sattui vasta hyvän matkaa loppiaisen jälkeen.

Taas on niin surku viedä kuusi pois, joka sisällä rupesi kasvamaan. Ulkonahan se sitten kuolee. Pystyyköhän noita versoja käyttämään mitenkään?

Meillä piti viedä jo uudenvuoden aattona, kun ei olisi muuten jäänyt mitään jäljelle nuorimmaisen käsittelyssä. =) Nyt on ainakin koristeita ens jouluksi...

Ei osaa millään enää asennoitua, että olisi joulu, kun kohta on jo kuun puoliväli ja koulut ja työt käynnissä. Vaikka joulusta kovasti tykkäänkin.

Monet suomalaiset kyllä ottavat mallia ulkomailta, ja ne perinteet tuntuvat niin hienoilta. Miksi ei voisi noudattaa vanhoja suomalaisia perinteitä.Mä ainakin yritän opettaa niitä lapsille. Harmi että enää ei kulje Nuuttipukkeja (ainakaan meillä päin)

Onko kaikissa muissakaan perinteissä niin järkeä? Mä tykkään noudattaa joitakin perinteitä, ja yksi on se, että paha Nuutti vie joulun pois.

Koristeet tosin olen ottanut pois jo sunnuntaina. Meillä on ollut todella kaunis ja elinvoimainen kuusi; miksi se pitäisi laittaa pois muutaman päivän käytön jälkeen?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat