Vierailija

Minkälaisia tehtäviä siinä on ja kuinka täydellisesti pitää ostata, että pääsee läpi?

Kommentit (9)

Kaikki on helppoa kun osaa. Exelissä, Wordissä, powerpointissa on aika paljon sellaisia toimntoja mitä ei tavallinen tietokoneen käyttäjä edes tiedä. Näitä kuitenkin tarvitaan jopa jo A-kortissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Katso osoitteesta www.tieke.fi/ajokortti esimerkkikokeet, niin näet mitä kaikkea siellä kysytään. Kokeen vastauksen pitää olla täydellinen. Kokeessa sallitaan yleensä vain yksi virhe mutta se ei saa olla mikään olennainen asia. Esim. tekstinkäsittelyssä pitää osata sisentää oikein. Vaatimukset eivät ole kylläkään mitkään kovat. Jos olet jonkin verran käyttänyt tietokonetta niin pärjäät kyllä.T: Ajokortti-ope

kunkin korttitason sisältöihin.Itselläni on suoritettuna ensin @ sitten A ja viimeiseksi AB

kaksi ensimmäistä ovat helppoja ja AB:ssä on jo haastettakin.Kaikki on opettavissa olevia asioita, paljon riippuu opetuksen laadusta ja omasta innostuksesta aiheeseen.Jos menet koulutukseen niin kysy aina ongelmakohdassa, jotkut opettajat pitää asioita itsestäänselvyyksinä (on toki heille) ja voi edetä liian nopeasti. Kannattaa käyttää ääntä ja sanoa että otetaan uusiksi.

A-korttiin tarvitaan hiukan enemmän. Ap ei se hirmusen vaikea ole. Toki exelliä tulee osata käyttää mm. suodattaa jne. Grafiikka on yhtäkuin powerpoint ohjelmalla luotuja esityksiä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat