Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

.

Sivut

Kommentit (39)

johon tulee jäävuorisalaattia, kirsikkatomaatteja, kurkkua, kapriksia, oliiveja ja auringonkukan siemeniä..

Huomista ruokaa en ole vielä ajatellutkaan.. Voi että kun JOKA PÄIVÄ pitää syödä ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Toki laitan tarjolle myös juustoa, leikkelettä, kurkkua, tomaattia, salaattia jne.Ja hei kyllähän vielä on kaupoissa myös kotomaisia kurkkuja ja tomaatteja! Ei kai kukaan niitä ulkomaisia osta..

(Itse yleensä syön vain leivän tai jotain hedelmää lounaalla) Lapset söivät eilisen perunamuusin jämät ja kalapuikkoja lounaaksi sekä kurkkua ja tomaattia pilkottuna. Päivällinen syödään koko perheellä, niin silloin teen spaghettia ja jauheliha-tomaattikastikkeen sekä tavallisen vihersalaatin.

punajuuri-soijakiusausta ja kaaliraastesalaattia.Emme ole kasvissyöjäperhe, mutta haluan korvata osan lihasta kasviproteiinilla ja hyvin on kyllä uponnut. Ja tämä muutos on tapahtunut enemmän miehen aloitteesta ja tyytyväinen on hänkin :)

Eli kanaa, erilaisia vihanneksia(meillä pikkumaisseja, herneitä, porkkanaa), sieniä, pähkinöitä, kookosmaitoa ja punaista currytahnaa sekä nuudeleita

talviaikaan syötyinä!Ettekö te välitä vai vaan jaksa olla kiinnostuneita asioista??

Oikeasti, ettekö tiedosta ympäröivää maailmaa lainkaan?Terv. eräs kenen kotona ei myöskään talvella syödä tomaattia tai kurkkua.

Kauden mukaan..

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat