Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Alkoholiongelmaa?

Vierailija

Onko kellään täällä ongelmaa liiasta juomisesta? Itse lopetin nyt vuodenvaihteessa juomisen täysin. On hyvä olo, mutta, pelkään kovasti että repsahdan taas :(Mistä apua ja tukea? Miten olette selvinneet, oletteko retkahtaneet?

Kommentit (4)

Vierailija

älä lopeta yksin, et onnistu. Hae apua aa-ryhmästä tai mistä ain vastaavasta, jossa sinua tuetaan vaikealla hetkellä ilman syyllistämistä. Ihan oikeasti, yksin on melkein mahdoton taistella. Helppoa on vielä, mutta vaikeammaksi menee.

Vierailija

Siä pelkäänkin, että tämän alkuhuuman jälkeen sorrun jälleen :(Mikä siinä onkin vaikeaa, olla erossa juomasta? Raskausajat on sujunut hyvin ,en ole juonut mutta sitten se taas alkaa. Kännissä en juurikaan ole, siis "kännissä" mutta se pikku rentoutus-fiilis mikä tulee kun ottaa jokusen oluen, pah.

Vierailija

Muita? Itse pelkään menettävi terveyden juomisen vuoksi, lisäksi mielenterveys on alkanut reistailla, tullut mm. paniikkihäiriä, masennus ym...Nyt olen toivottavasti oikealla tiellä. Rakastan lapsiani ja miestäni yli kaiken ja tahdon eroon ko. aineesta!! t. ap

Uusimmat

Suosituimmat