Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Miten meni?

Kommentit (15)

viinaan tai oikeastaan sen käytön liitännäissairauksiin. Pari suht nuorena, reilu 50 vuotiaana, yksi vanhempana, mutta alle 7-kymppisenä. Pelkään samaa kohtaloa, siksi käytän alkoholia hallitusti.

mutta käyttivät kyllä paljon alkoholia (2 oli ihan "virallista" alkoholistia). Eli todennäköisesti viina aiheutti sydänkohtaukset, tosin suvussamme on kyllä tosi paljon sydäntauteja muutenkin, eli mikä lie sitten se todellinen kuolinsyy...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tai pitkäaikaisen käytön seurauksiin. Vatsaongelmia, ongelmia ruokatorven kanssa ja lopulta tukehtui omaan oksennukseensa jonka loppumista ei saatu kuriin sairaalassa. Läheinen ihminen. Älkää ryhtykö ongelmakäyttäjiksi!

Täti kuoli pitkäaikaiseen alkoholin käyttöön (joka päivä vähän, ei suurkuluttaja). Sai sydänkohtauksen alle 60 v.Myös muita tuttuja samoissa ikäluokissa, yksi sydänkohtaus, yks haimasyöpä (ei välttämättä alkoholista johtuva, joskin tämä oli todellinen suurkuluttaja aikoinaan).Todella surullisia tapahtumia.

Lähisukulaiseni, nainen, kuoli noin viisikymppisenä. Ei kai sitä suoranaisesti tilastoitu alkoholikuolemaksi, mutta hän oli dokannut koko ikänsä ja lopulta koko elimistö rupesi hajoamaan käsiin.Ex-poikaystävän isä oli alkoholisti, semmoinen oikein tosijuoppo mikä asui jossain tosi kurjassa kämpässä ja oli lopulta räjähtänyt sinne asuntoonsa, koko kämppä täynnä oksennusta, verta ja paskaa. Eivät pitäneet mitään yhteyttä mutta mies sai jälkeenpäin tietää mitä isälle oli tapahtunut ja joku sukulainen siellä oli käynyt toteamassa tilanteen.

Äiti tappoi itsensä kännipäissään. Masennus ja alkoholiongelma kulkevat usein käsikädessä.Isäni sisuskalut pettivät. Isän terveys oli jo muutenkin mennyt joten kyllä hän tiesi mitä seuraa jos vetää viikon putkeen viinaa kaksin käsin. Ihan käsittämätön määrä sitä viinaa olikin mennyt viikon aikana! Isä kuoli verensyöksyyn eli sisuskalut pettivät.Itse en sitten käytäkään alkoholia juopumistarkoituksessa. On sitä kännäämistä tullut aikoinaan ihan tarpeeksi kateltua :-( .

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat