Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

otettiin lainaa että saatin pidettyä kunnon häät. Nyt ero edessä ja lainaakin vielä maksamatta. Et muille varoitukseksi miettikää tarkkaan ennen kuin pidätte ne satuhäät.

Kommentit (6)

Mistä sä niin päättelit? Ja lainaa otettiin reippaasti että saatiin vielä se häämatkakin tehtyä. Kun eihän se ole mitään jos ei kahta viikkoa eteässä kuherrella... Jos ikinä vielä naimisiin menen niin maistraatissa kahden todistajan läsnä ollessa. Penniäkään en kiinni pistä.

Täällä naurettiin eilen sitä, että veljen häät tulee maksamaan meille enemmän kuin omat häät. Ja meilläkin oli ihan kunnon kemut 180 vierasta, että kyllä siihenkin tonneja laitettiin. Mutta veli mokoma menee naimisiin ulkomailla, joten koko perheelle kun ostellaan lentoliput, auton vuokrat, majoitus, syömiset, ym. niin oikeesti hintaa tulee ihan älyttömästi vain siitä, että mennään sinne häihin vieraaksi.Että ottaa sekin päähän. Toivon, että mitään polttareita ei kukaan edes haaveile, tai taas lätkähtää pari tonnia lisää laskua...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mielessä ottaa pankista lainaa häiden järjestämistä varten. Ja ei olla rikkaita, pikemminkin huonotuloisia mutta pidettiinkin sellaset häät joihin meidän rahat riitti.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat