Jos Israel hyökkäisi Suomeen, puollustaisitko Suomea?

Vierailija

kyssäri tarkoitettu lähinnä ns."uskovilla".

Sivut

Kommentit (18)

kun se Yellowstone kuitenkin siellä poksahtaa kohta ja tulee se ydintalvi, niin sittenpähän kaikki täällä kuolee ja kuihtuu pois, suomalaiset, israelilaiset, palestiinalaiset ja ap:n kaltaiset skitsofreenikot!

niin uskovainen kuin olenkin.Kyllä, puolustaisin Suomea. Ja jos palestiinalaiset hyökkäisivät Suomeen niin kyllä, puolustaisin Suomea. Ja jos - ja kun - venäläiset hyökkäävät, niin kyllä, puolustan Suomea.

hyökkäisivät tänne niin puolustaisitko maatasi? Siis vain venäjän juutalaiset, edelleenkin on kyse kuvitteellisesta asiasta. Tämä ei velvoita sinua liittymään armeijaan tms.Arvaan kyllä että et nostaisi kättäsi judeja vastaan... lukeehan tuo rivien välistä.ap.

yksinkertainen tai vajaa???Israel ei huvikseen hyökkäile toisiin maihin. Vai väitätkö että israel on tykittänyt maita joilla ei ole mitään konflikteja sen kanssa?

Miksi ihmeessä se siis Suomeen hyökkäisi kun ei täältä ole kukaan valopää tietääkseni sinne mitään raketteja ampunut tai tehnyt terrori-iskuja???Jos esim ahvenanmaalta tulis alituiseen raketti-iskuja ja itsemurha-iskuja suomen matereelle, mitä pitäisi tehdä? Laittaa asiat kuntoon, terrosistit ruotuun ja taata kansalaisten turvallisuus?

Vai olla ja koittaa ymmärtää?

siis tämä on sitäpaitti vain kysymys että JOS hyökkäisivät.... ei siitä että uskotko että hyökkää, etkö ymmärtänyt kysymystä?

Ole hyvä ja vastaa siis....ap.

Se ei ollut mitenkän outo, itse olette jotain Kwanin kannattajia ja teitä pelottaa että JOS se meneekin eruoviisuihin, niin pitää yrittää T.K:ta mustamaalata.

Se Kwan oli aivan hirvee!!!!

Hyökkäishän se pakolaistenkin kimppuun.. mikä ettei SuomenkinOnhan meillä vettä esimerkiksi. Onko miehensi harkinnut liittymistä Israelin armeijaan?

Mutta eivätpä taida uskovaiset näin visaiseen kysymykseen vastata.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat