Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Pariskunta ollut yhdessä parikymppisistä eli 15 vuoden ajan, nyt molemmat 35v. Työelämässä noin 8 vuotta, molemmilla akateeminen tutkinto, hyvä vakaa työpaikka ja palkka, yhteinen uusi omistusasunto.Harrastuksina matkustelu (4 kertaa vuodessa) sekä shoppailu ja gourmetkokkailu.Mahdollisista omista lapsista puhutaan kyllä, on kaksi rakasta kummilasta sekä siskon- ja veljenlapsia liuta. Lapset ei siis mitenkään epämiellyttäviä tms.Mutta... Niin pitkään jo yhdessä, elämä vakaata ja hyvää. Voiko lapsentekoa toisaalta enää lykätäkään, jos on edes pieni halu yhteisiin lapsiin?Mielipiteitä?!

Kommentit (3)

meillä on jo 2 lasta. Monta vuotta olemme siirtäneet kolmannen hankintaa tulevaisuuteen. Nyt alkaisi olla aika tarttua asiaan... Ja kyllä, periaatteessa minäkin ehdottomasti haluaisin vielä lapsen, mutta toisaalta elämä on niin helppoa ja kivaa näinkin, kun isommat ovat jo kasvaneet pikkulapsivaiheen yli.Emmeköhän kuitenkin rupea lähiaikoina yrittämään, kun kerran haave on niin pitkään molemmilla ollut mielessä. Ei se muu elämä lasten myötä minnekään katoa, vaikka tietenkin ensimmäiset vuodet ovat erilaisia kaiken pyöriessä lastenhoidon ympärillä. Koko elämänkaareen suhteutettuna kuitenkin ne vuodet ovat lyhyt aika. Ja "palkinto" vaivannäöstä seuraa parhaimmillaan koko elämän. :)2

Miettikään tulevaisuuttanne esim. 20 vuotta eteenpäin. Millaisena haluatte sen nähdä - lasten kanssa vai ilman?Aikaa kyllä lasten hankintaan ja kasvatukseen löytyy jokaiselta, joka oikeasti haluaa lapsia. Teinä en ainakaan siirtäisi päätöstä enää pitemmälle. Jos vaikka tulee ongelmia hedelmällisyyden kanssa, niin mahdollisiin hoitoihin ym. täytyy myös varata aikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

periaatteessa kyllä, oma lapsi voisi olla kiva. Mutta joka vuosi on ollut fiilis, että sitten joskus, koska nyt on hyvä näin.Mutta aika taitaa alkaa loppua?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat