Vierailija

ollaan muuttamassa ko. alueelle ja lapset 2 ja 3 v haluaisin tietty alueen parhaaseen päiväkotiin!tai onko joku ko. alueen päiväkodeista ihan huono? Jos on niin miksi?

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meidän pieni oli varistossa (siinä lähellä) Luhtituvassa, oli tosi kiva päiväkoti ja ihanat hoitajat. Siinä vaan se pienten ryhmä on ainakin täynnä, joten sinne tuskin mahtuu... Muutettiin pois ja päiväkoti jäi...

Tosi kivaa on, että eskari on samassa päiväkodissa ja koulukin vieressä (näin meillä Vapaalan päiväkodissa, jossa muuten uusitut tilat).

siis kyllä ihan hyväkin päiväkoti riittää, ei tarvi olla paras :-)toiveena olis

- motivoituneet ja iloiset hoitajat

- paljon ulkoilua ja musiikkia

- ujon ja kilitin huomiointi asiallisesti kannustaen

- hyvä kommunikointi vanhempien kanssa

kriteereiden täyttyminen ole päiväkodin seinistä kiinni. Vaan kuten sanoit, nimenomaan hoitajista. Ja eiköhän joka päiväkodissa ole ne motivoituneet ja työhönsä kyllästyneet "meillä on jo 30v. tehty näin" hoitajat.Vaikka viimeiset kaksi vuotta olisi nyt vaikka päiväkoti A:ssa ollut paljon hyviä hoitajia, niin koska ovat kyllästyneet noihin leipääntyneisiin hoitajiin ja 19v. "ei mua kiinnosta" lähihoitajiin, niin vaihtavatkin päiväkoti B:hen. Sillä nyt on hoitajista kysyntää ja varaa valita.Vaikka joku pk olisi saanut viisi vuotta sitten laatupalkinnon, niin se ei ole mikään tae että laatu olisi yhtä hyvää ensi vuonna.Tuurista se on paljon kiinni minkälaiset hoitajat juuri TEIDÄN lapsen ryhmässä on. Isojen ryhmässä voi olla huiput ja pienten ryhmään on laitettu ne, ketkä eivät tule keskenään toimeen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat