Miten pidätte turvallisesti vauvalla peittoa?

Vierailija

.

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

peitonalla, osa on ollut kovia pyörimään ja hyörimään.

Hengissä ovat kaikki säilyneet.Mitä vaaraa on peitosta? lähinnä tekis mieleni kysyä?

Ps. unipussissa pystyy kääntymään.

Vierailija

Turvallisesti? Miksi ihmeessä ei olisi turvallisesti peiton alla? Ei meillä ainakaan aikanaan ollu mitään ongelmaa siinä, että vauvan päällä oli peitto eikä mitään pussia! Eikä sitä peittoa mihinkään patjan alle tai muualle tungettu. Ihme niuhottajia koko nyky mammasakki...

Vierailija

oli peitto ihan tavallisesti. nyt 1 vuotiaana jo pitää peiton hyvin päällään mutta aiemmin aina potki pois ja mä sain käydä monta kertaa laittamassa peiton lapsen päälle yön aikana. kakkoselle harkitsen unipussia. mutta siis ihan käytännöllisitä syistä en mäkää tajua miksei tavallinen peitto ois ihan turvallinen.

Vierailija

Ei koskaan peittoa päällä.Unipussissakin voi hyvin kääntyä kyljelleen (ja vaikka mahalleen) sitten kuin sen ikäinen on että unissaan kääntelee.

Vierailija

Mutta täällä Ranskassa synnärit ja neuvolat suosittaa vain ja ainoastaan unipussin kâyttöä juuri sen takia, että kâtkytkuolemia on ollut siksi kun vauva on vetänyt peiton naamalle ja "tukehtunut" sinne. Toisaalta tuo ÄP-peitto on kovin kevyt verrattuna näihin meidän painaviin ja paksuihin peittoihin.

Vierailija

Potkii sen kuitenkin pois joten olen alkanut harkita kans tuota unipussia. Harsoa en uskalla vauvan kädenulottuville laittaa kun on niin kova imuttelemaan että syö sitä vielä ja tukehtuu.

Vierailija

Meillä poika 7 kk on jo pitkään nukkunut patjan alle pingotetun peiton alla. Peitto on siis sullottu patjan alle sekä molemmista reunoista että jalkopäädystä. Poika nukkuu siis vähän niinkuin taskussa eikä pääse repimään peittoa naamansa päälle eikä myöskään potkimaan ja piehtaroimaan sitä pois. On myös vauvalla turvallinen olo kun vähän ahtaassa paketissa peiton alla.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat