Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

12.1.2009Norjalaislääkärit epäilevät Israelin käyttävän Gazaa uusien aseiden testikenttänä.- Epäilen, että Israel käyttää Gazaa uusien aseiden testikenttänä, Gazasta palannut norjalaislääkäri Mads Gilbert kommentoi tiedotusvälineille Oslossa. Hän perusti epäilynsä uhreissa näkemiinsä erikoisiin vammoihin Shifan sairaalassa Gazassa.Kymmenen päivää Gazassa viettäneet lääkärit kertoivat nähneensä Gazassa useita haavoittuneita, joiden vammat viittasivat selvästi kokeellisiin, Dense Inert Metal Explosives- eli Dime-nimellä kulkeviin pommeihin.- (Aseen räjähdys) repii kudoksen lihasta. Jos olet Dime-aseen välittömässä läheisyydessä, on kuin jalkasi revittäisiin irti. Kyseessä on valtava paineaalto, joka ei jätä sirpaleita, lääkäri Erik Fosse kertoi.Jo aiemmin Israelia on syytetty valkoisen fosforin käyttämisestä sotatoimissa.Gazalaislääkärit ovat kertoneet hoitaneensa yli 50 potilasta, jotka kärsivät fosforin aiheuttamista palovammoista.Fosforia saa käyttää savuverhon luomiseksi, mutta sen käyttö siviilejä vastaan on kiellettyä. Israel on kiistänyt molemmat syytökset ja sanonut, että kaikki sen käyttämät aseet ovat kansainvälisten määräysten mukaisia.INHIMILLISTÄ???

Kommentit (10)

joka ikisen Gazaan rypälepommin alle katsomaan kuinka kivasti se leviää ja osuu vain juuri siihen Hamasin taistelijaan! Ihan olisi teille sopiva ilotulitus :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

lääkäriäkään, jos "syyllistyy" palestiinalaisten hoitamiseen?! Mitä ihme vihaajia te olette. Ovatko sodissa työskentelevät lääkärit ym. mielestänne aina sen puolella, jota he hoitavat?!Hamas ei ole inhimillinen, mutta ajatteletteko, että kaikki palestiinalaiset kuuluvat Hamasiin ja siksi ovat epäinhimillisiä?!

Eihän Gazaan pääse puolueettomat tiedotusvälineet ollenkaan. MIKSI???

Hamas ei voi testata huipputegnologisia aseita koska sillä ei ole niitä. Kunhan sota on ohi niin tulette näkemään että Israel on toiminut Gazassa kuin PETO!

Mustamaalaaminen Hamasilta kyllä onnistuu, mutta miksi uskoisin terroristeja tai heidän palkkaamaa väkeä? Kannattaisi ottaa selville, kenellä todella tähtäimessä siviilit ja kenellä ei...Hamasin johtajat piilottelevat pelkurimaisesti (provosoiden Israelia jo vuosikausia) joko ulkomailla tai sitten viattomien siviiliensä joukossa!HAMASKO SITTEN INHIMILLINEN?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat