Miten valmistaisin hunajamarinoidut kananpojanfileepihvit?

Vierailija

Resepetejä kehiin..



Kaikkea tavallista löytyy kotoa, mutta mitään kovin erikoisia valmistusaineita ei..



Mitä kanan kanssa?

Kommentit (10)

Vierailija

Tulee ihana ruskea kuori. Lisää vähän sitruunamehua (pyhänä valkoviiniä tai kuivaa sherryä). Ota fileet pois pannusta uunivuokaan. Laita pannulle ruokakermaa ja kiehauta niin että aromit irtoaa kermaan. Kaada fileiden päälle ja ripottele vielä parmesaania päälle, kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia tai niin että fileet kypsiä.

Vierailija

Laita pasta tai riisi kiehumaan. Kuullota pannulla paprikaa ja sipulia, ota pois pannulta. Paista pihvit kypsäksi, lisää sulatejuustoa n. puoli pakettia ja sen verran maitoa, että kastike on sopivan paksuista. Lisää paprikat ja sipulit. Tulee tosi hyvää!

Vierailija

miksi kukaan lisäisi valmiiksi marinoituihin pihveihin vielä SUOLAA?! Haloo. Ovathan ne ihan riittävän suolaisia ilmankin. Muutenkin täällä ihmetyttää, että onko av-kävijöiden ainut mauste suola, sitä tungetaan aina joka paikkaan? Meillä laitetaan suolaa aika harvaan ruokaan, yrteillä ja pippureilla tulee kyllä maukasta muutenkin.



Tuo hunaja sen sijaan tuo ihanaa lisämakua noihin hunajamarinoituihin tuotteisiin.

Vierailija

Tummaariisiä pohjalle ja tilkka vettä ja päälle fileepihvit ja kaadetaan se marinaadikin pihvien päälle.

Uunivuoka uuniin 175 astetta ja annetaan olla kunnes pihvit kunnolla kypsiä.



Tosi hyvää ja helppoa !

Vierailija

Lohko ne uunipannulle, valuta päälle oliiviöljyä ja hunajaa, mausta pippurilla ja suolalla. Anna paahtua 200' puoli tuntia ja laita sitten ne fileet siihen päälle (pyyhi liika marinadi pois). Vielä 30 mn ja ruoka on helposti valmis. Jos vielä olisi kermaviiliä niin voisi tehdä raikkaan kastikkeen ruualle mutta menee ilmankin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat