Vierailija

haluamme seksiä molemmat, mutta se on hirvittävän tylsää. makaamme vierekkäin peiton alla ja yritämme kiihottaa toisiamme. ei tahdo enää toimia, kumpikin lämpiää todella hitaasti.. varsinkin minä. mikä neuvoksi? Hyviä esileikkejä? lämmitystekniikkoja? en tiedä muuta paikaa, kuin oma sänky. Muualla voisi lapset yllättää ja yläkerran kylppärissä. mietin koko ajan, mitä jos vauva itkee. toivon siis asiallisia vinkkejä, ettei seksielämä kuivu ja saisimme siitä innostavampaa.

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Se on selvää ettei aina homma kiinnosta ja silloinkun toista kiinnostaa...........niin toista ei. Mutta me otettiin irtiotto kotoa ja yksikin yö hotellissa ylle hieman seksikkäämpää pitsiä yms. Ehkä toimii ehkä ei..

Sit voi vaikka kylppärissä tai olkkarissa hoitaa hommaa, tai katsoa yhdessä jotain herkkää videota. Mut älää tehkä ko asiasta numeroa vaan rennosti ja keskustelkaa mikä tuntuu hyvältä.Ei paineita...........

ite ollaan rakennettu ja korkeudet on loistavat.... horisonttalisti en lauteilla edes viitsisi, mutta kuut toimii . eikä ol edes liian kuuma tai kylmä ;)-3-

olosuhteiden pakosta useinkin mutta HYVÄ paikka se ei missään tapauksessa ole.SIellä on aina joko liian kuuma tai liian kylmä. Lauteet on kovat kaikkiin horisontaaliasentoihin ja väärällä korkeudella pystyasentoihin. Kylppärin puolella sama vika. Pitäis varmaan olla joku uimapatja... (ja sen selityksen jäljiltä oliskin varmaan enää turha lukita niitä ovia...)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat