Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

tyttö on täysin kuiva jo, tekee pissit aina pottaan taikka pöntölle, mutta kakkaa ei millään..aina tulee vaippaan.

tiedän että ei ole vielä mikään kiire enkä häntä siksi liikaa siihen painostakkaan, mutta voisko tuota jotenkin edistää?onko kellä kokemuksia?

hän vähän kuin pelkäisi kakan tekemistä pottaan, kerran tehnyt ja silloinkin itkien ja oli jotenkin pelästyneen näköinen.

Nykyisin sitten menee aina toiseen huoneeseen tekemään kakan ja jokapäivä samaan aikaan vieläpä, mutta jos istutan potalla tuohon aikaan ei tule mitään ennenkuin vaippa on taas laitettu takaisin...

Kommentit (12)

tyttö vaatii itse saada vaipan aina takasin...

mutta kyllä on käynyt tosiaan tuo mielessä että vaipat pois vaa,

ehkäpä kokeilen.

vauva syntyy milloin hyvänsä, olis ihanaa jos toinen oiskii jo ilman vaippaa..

vaikka pienihän tuo tyttökii vielä on :)

ap

Paitsi että ei halua vaippaa vaan tekee kakan housuun. Ongelmana on kova vatsa minkä takia kakkaaminen sattuu ja pelkää sitä. Nyt muutaman kerran on rohkaistunut sanomaan että kakka tulee ja on tehnyt sitten pönttöön (jossa supistaja). Pottaan ei uskalla tehdä kun se on niin matala että pitkä pökäle ei mahdu putoamaan vaan jää pyllyn ja potan pohjan väliin "jumiin" mikä ilmeisesti epämukavaa kun pelkää niin kovasti tuota pottaan kakkaamista. Olen yrittänyt vaikka mitkä konstit mutta ei muu tunnu auttavan kuin aika. Enemmän olen saanut hallaa tehtyä kun olen liikaa numeroa tehnyt asiasta. Nyt tosiaan vähän edistytty asiassa ja toivon että sama kehitys jatkuu. Ap;lle sanoisin että kokeile tuota paperin laittamista pottaan että ei "kolahda" tai kokeilkaa pöntölle mutta laita sinnekin paperia että ei loiskahda liikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kakkahätä kun tulee, nappaa vaipan mukaansa ja menee johonkin huoneeseen, josta saa oven perässään kiinni. Ähertää housuvaipan jalkaansa, kohta lentää pikkuhousut oven raosta ja ovi paukahtaa kiinni. Jos oven erehtyy aukaisemaan kesken "toimituksen", tulee komentoa häipyä muualle! :O :)Neuvoa en osaa antaa, koskapa sitä itsekin pohdiskelen. Helpottaa kuulla, ettei olla ainoita kakkaamisongelmaisia. :) Meillekin vauva tulossa ja olisi ihana saada edellinen pois vaipoilta ennen sitä!

Sano tytölle ruuan jälkeen, että nyt lähdetään kakalle. Istut kaveriksi ja potatat lapsen aina jokaisen ruokailun jälkeen. Kerrot kakkaamisesta pöntölle ;) Meillä meni samalla tavoin, että ensin oppi pissaamaan, sitten kakkaamisen. Veimme vain jokaisen ruuan jälkeen potalle ja sanottiin, että teepäs sinne kakkakin. Joskus myös kun tyttö vaikutti siltä, että kakka olisi tulossa niin veimme kiireesti potalle. ;) Nyt on kuiva. t. 2v5kk

Ja kyllä, uudestaan ja uudestaan vaikka kymmeniä kertoja. Ja menee sitten ihan tyytyväisenä sohvalle istumaan kura puntista valuen. Ei paljon tee mieli pitää ilman vaippaa. Ja se sentään täyttää pian 3.Mutta joo, jos ap:n lapsi ei tee samaa niin minäkin suosittelen ettet anna vaippaa.

on pikkuhousujen kanssa juuri sama juttu!!! jossain vaiheessa tyttö innostui niistä, mutta jos kakka on tulossa heittää ne pois ja tosiaan vaatii saada vaipan ja kun saa sen tulee kakka samantien, osaa myös tuon panttaamisen koska tosiaan tuo kakkaaminen on kellontarkkaa meillä, paitsi jos on silloin potalla ei kakkaa näy ei kuulu ennenkuin on taas vaippa pyllyssä..joo kiva kuulla et muilla samanlaisia kokemuksia!!ap

joka taisi olla juuri tuon ikänen sillon kun painivat saman "ongelman" kanssa. Kuiva oli muuten mutta kakan teki vaippaan. Aina kun alkoi kakattamaan, sanoi äidilleen että vaippa, meni vaipan kanssa jonnekin nurkkaan ähertämään ja jonkun ajan päästä huusi että kakka tuli. ;D Pottaan ei tehnyt millään.Kokeile laittaa vessapaperia pottaan ennen kakkaamista; pehmentää "kolahdusta" eikä laps "säikähdä" niin paljon. Ja muista kehua vaikka tulisi pienikin nykäre pottaan.

no meillä on tyttö just sellainen et menee tosiaan toiseen huoneeseen, yleensä huutaa vielä mennessään että 'äiti ei tuu'

ja siitä tiedän että jaahas.:D.

YLEENSÄ aina äitin pitäis olla mukana leikeissä ja muissa mutta tuo kakkaaminen :D.

kokeilen seuraavaks tuota etten vaan anna sitä vaippaa....katotaan miten sit käy.ap

Luulisi että pottaan kakkaaminen alkaisi tuntua houkuttelevammalta kuin ihan housuun kakkaaminen. Ja muutenkin lapsella olisi kivampi olla kun ei olisi vaippaa, onhan se nyt aikamoinen epämukavuustekijä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat