Jos mies sanoo ns. toiselle naiselle, että tämä on

Vierailija

ihana ihminen, kaunis ja hyvä, kertakaikkiaan upea, mitkä ovat motiivit? Ei siis ole ollut seksisuhteessa tähän naiseen. Ja tämä toinen nainen taitaa kaiken lisäksi olla varattu.t. Se vaimo

Kommentit (12)

eihän sitä nyt voi kieltää jos joku selvästi on seksikäs ja ihana yms..kyllä sen yleensä muutkin huomaa, jonkun täytyy sekin ääneen todeta.

Tietty sekin vaikuttaa, onko muuten luonteeltaan tuollainen kehuja jakeleva. Jos ei koskaan ketää muuta ylistä, voisi olla vähän epäilyttävää..

Minulla on äärimmäisen läheisiä miespuoleisia ystäviä parikin kappaletta. Ja olen sanonutkin heille, että he ovat "hyviä, uskomattoman hienoja miehiä". Jos heillä on vaikka "masis" päällä ja naisystävä jättänyt tms. voin aivan hyvin - vailla mitään seksuaalisia tai romanttisia tunteita - suitsuttaa heidän hienouttaan, mukavuuttaan ja komeuttaankin...He tietävät kyllä, että sydämeni kuuluu omalle miehelleni, jolla muuten ei ole mitään ongelmaa näiden miespuoleisten ystävieni kanssa. Päin vastoin, hän on itsekin kauttani tutustunut heihin ja heidän kaverinsa.Miehelläni on niin ikään naispuoleisia kavereita, enkä näe mitään pahaa siinä, jos hän kehuu heitä.Ettekö muuten ole koskaan SAMAA SUKUPUOLTA edustavalle ystävällenne sanonut, että "sä olet kaunis, hieno ja kaikin puolin upea nainen"...vaikkapa nyt juuri tsempataksenne jossain tilanteessa?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat