Vierailija

Mistähän se johtuu, että ihmiset suhtautuvat siihen niin eri tavoin? Miksi joku ei pidä sitä juuri minään ja joku toinen taas kauhistelee? Miksi joku suhtautuu elämän lopettamiseen paljon kevyemmin kuin joku toinen? Ovatko toiset vaan ihan luonnostaan kovempia ja toiset pehmeämpiä? Johtuvatko erot genetiikasta vai kasvatuksesta vai molemmista?

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Toisten etiikka ja moraali vaihtelee tilanteen mukaan. Toisilla on luovuttamattomia arvoja, joista ei voi tinkiä äärimmäisen vaikeissakaan tilanteissa.

En ole ehdoton, mutta minun mielestä jokainen vapaaehtoisesti seksiä harrastanut synnyttäköön lapsensa, mikäli sikiö ei ole vakavasti vammainen tai äidin henki vaarassa. Moni varmaan ajattelee minustakin, että suhtautuisin aborttiin paljon vapaamielisemmin, sillä suhtaudun moniin muihin asioihin vähemmän niposti.

samat ihmiset jotka vastustavat aborttia ja kantasolututkimusta, kannattavat kuolemanrangaistusta. Ja ihmiset, jotka hyväksyvät abortin, vastustavat kuolemanrangaistusta. Mitäs siihen sanotte? Onhan tämä näin Suomessakin: konservatiiviset, kristillispainotteiset tahot vastustavat aborttia, mutta muuten eivät todellaakaan ole arvoiltaan niitä pehmeimpiä.

Mitä enemmän on elämänkokemusta niin sitä enemmän on ymmärrystä siitä että maailma ei ole mustavalkoinen (eivätkä aborttiasiatkaan).

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat