Seuraa 

Heips!Meidän poika 3kk ja risat on aina nukkunut kyljellään. Ongelmana on, että vähänkään pitempien yöunien aikana vaippa alkaa vuotaa sivusta. Yövaippana käyettään Liberon 3. Oon myös kokeillut Pampersia, mutta se on tosi ohut ja tuntuu imevän vähemmän pissaa. Onko tämän kokoiselle (7,6kg) mitään housuvaippoja ja olisko niistä ratkaisu ongelmaan?Ja sitten vielä: Mitä eroa on Pampersin keltaisella ja vihreällä paketilla. Molemmissa on numero 3. Käytän sitä vihreää ja oon ollut tosi tyytyväinen, mutta kerran erehdyin ostaan keltaisen paketin ja ne vaipat vuoti heti niin, että poju oli kainaloihin asti märkä =).

Kommentit (6)

Meillä tosin tyttövauva, mutta meilläkin tuo ongelma oli vielä hetki sitten. Käytämme yöllä löysää yöhaalaria päällä ja epäilin, että vaippa pääsee liikkumaan liikaa. Päätin kokeilla laittaa semmoiset vauvojen pikkuhousut vaipan päälle ja se auttoi, eipä tule enää pissat öisin läpi! Eipä se välttämättä kaikilla auta, mutta kokeilemisen arvoinen juttu. :)

Kannattaa kokeilla myös Lidlin Toujoursin teippivaippoja. Siitäkin koko mieluummin yläkanttiin, kuin lähelle ylärajaa.Yleensä teippivaipoissa on käsittääkseni parempi imuteho kuin housuvaipoissa, joten niistä tuskin apua löytyy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joku vinkkasi meille tähän ongelmaan Rainbow-vaippoja. Meillä käytössä Rainbow maxit 7-14 kg, ja nyt mennään keskimäärin joka toinen/kolmas yö täysin kuivana. Muina öinä kuivitan noin kerran, kun poju kastuu. Liberolla ja Pampersilla vaihdettiin vaatteita ja vaippaa 3-4 kertaa yö.Meillä toimii parhaiten se, että vaipan takaosa asetetaan muutaman sentin etuosaa ylemmäs ja kiinniketarrat tulevat eteen vähän "vinoon" ylävinkkelistä. Jos tästä on mitään apua. Niin, ja helmapitsit pitää tietysti oikoa :).Milja

...ainakin meillä jo kahdella pojalla. Parhaiten on auttanut riittävän iso vaippa, eli 7-kiloiselle vaihdoin heti jo Libero nelosen.Mutta silti olen taas päätynyt samaan kuin esikoisen kanssa eli vaihdan yöllä kahden maissa vaipan, kun lapsonen herää syömään. Vaihdan ensin vaipan ja sitten syötän, jolloin poika nukahtaa heti syötölle uudestaan. Meidän pojan yö on siis tyypillisesti 12 h ja yksi vaippa joutuisi kestämään jopa 13 tuntia.

Meillä ongelma ratkesi myös sillä etten enää laittanut yöksi juuri sellaista löysää pukua eli body päälle niin vaippa pysyy paikoillaan!

...vaipan oikea teippaus on mielestäni tärkeä. Vaippa pitää paremmin, kun etureuna on takareunaa muutaman sentin korkeammalla. Esim. Libero nelosessa, joka meillä nyt käytössä, teipit tulevat vaipan keskellä olevan pupun poskille niin että koko pupun pää peittyy (miehelle piti näin rautalangasta vääntää ohje :D)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat