Vierailija

Hänellä siis toistaiseksi voimassa oleva vuokraopimus. Voiko olla totta, että irtisanomisaika mahdollisesti 6 kk? Vaikka ostaisimme talon?

Kommentit (10)

joka kuukaudelta vuokrarahat, jos he pääsevät muuttamaan pois. Jos vaikka lähtevät 3 kk päästä, niin annatte (käytännössä heidän noista 3 kk:sta maksamanne vuokran takaisin) 3 kk loppuosan vuokran rahana. Jos lähtevät jo 1 kk perästä (harvinaista, että kukaan niin nopeasta uutta kämppää löytää), niin annatte 5 kk vuokrarahat (käytännössä 4 kk, kun yksi on tuon yhden kuukauden palautusraha), jos lähtevät 5 kk päästä, niin annatte (käytännössä takaisin heidän teille jo maksaneen 1 kk vuokran) jäljellejäävästä vapautuneesta ajasta 1 kk maksun. Ei tuo ole kuin pieni murto-osa sitten enää asuntokauppaan lisähintaan. Kun vähän tosiaan mietitte asiaa, niin ei varmaan ole asunnon hintaan nähden paha raha ja jos kokonaisen kuukauden vuokra vaikuttaa liian isolta, niin vaikka puolikkaan kuukauden sitten. Kokeikaa jos muuttaisivat rahalla houkuttelemalla pois.Tosiaan, jos ovat olleen vuokralla yli vuoden, niin on irtisanomisaika 6 kk.Irtisanominen on jätettävä mieluiten kirjallisena, niin että viette sen ovelle ja pyydätte omaan kopioonne vastaanottokuittauksen kaikilta asunnon vuokranneilta henkilöiltä (siis molemmilta puolisoilta). Muuten voi tulla siinäkin mutkia matkaan, jos vaikka sanovat, etteivät ole kuulleetkaan mistään irtisanomisesta. Sana sanaa vastaan, niin vuokraisäntä häviää käräjillä ilman muuta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jos on yli vuoden asunut.Asuntoni jossa olen vuokralla myytiin ja uusi vuokraisäntä ilmoitti välittömästi irtisanovansa minut. Samalla ilmoitti 20 % vuokrankorotuksesta.No asun sen aikaa että saan uuden kämpän, mutta eipä tarvitse maksaa tuota korotustakaan.

vuokralaisilla on sika hyvät oltavat ja vuokratakuusta on vaikea saada mitään korvauksia vaikka kämppä olisi missä kunnossa...ihme ettei myyjä ole ennen myynnin aloittamista irtisanonut vuokralaista

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat