G: Törkyisin koti jonka tiedät

Vierailija

.

Kommentit (12)

Vierailija

Purettiin just kaikki tavarat vanhasta kirjahyllystä ja uusi on vielä kasaamatta, joten olohuoneen latiia on täynnä levy-, kirja, peli- ja leffakasoja. Siivousvimma iski makuuhuoneiden komeroihinkin, joten eteinen on täynnä jätesäkkejä, jotka onneksi huomenna lähtevät kirpparille ja kaatopaikalle.Kielsin lapsia päästämästä tänään kavereita kylään katsomaan tätä totaalista kaaosta.

Vierailija

Ei hirveesti roinaa mutta tuhottoman paskasta. Mm. vessan rinki ihan ku olis paskalla sivelty. Tosi kiva kyläillä lasten kanssa.:(((((

Vierailija

Voi kamala mikä haju niillä on kotona.

Lapsella käytetään kestoja ja ne likaiset haisee koko kämppään kylyhuoneesta.

Ovat jossain liossa mutta hajua se ei estä.

Lapsi haisee aina pissalle.

Muutenkin koti heillä hyvin epäsiisti ja sotkuinen.

Vierailija

Meillä oli rakennuksen valmistuttua ihan hirvä pöly ja jätettäkin tuli kaksi siirtolavallista. Siinä vasta törkyä. Vielä parin viikon päästä edelleen siivosin rakennuspölyä, joka laskeutui pinnoille leijuttuaan ilmassa.

Vierailija

jonka luona olen vaistonomaisesti aina varuillani mihin istahdan, ei juuri siistiä istuinta löydy. On sen verran paskanen, että vähän harmittaa että on sellaisia kavereita, itse en voisi kyseisessä asunnossa elää hetkeäkään.Jostain syystä kaveri on poikamies, eikä kuulemma omasta tahdostaan. Joskus joku ravintolatuttavuus tulee yöksi , mutta jostain syystä ei homma toimi seuraavan aamun jälkeen, miksiköhän........

Vierailija

eli varmaan sitten meidän. Mutta toisaalta yksi pojan kaveri asuu isänsä kanssa kahden, ja ovelta katsottuna heillä on kyllä aikamoinen kaaos.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat