Vierailija

Pitäisikö miesten kerätä yöllisistäkin siemensyöksyistä simpat talteen jotta ne eivät vain joutuisi hukkaan? Niitä voisi sitten lahjoittaa vaikka kehitysmaihin tarvitseville naisille.Entäs sitten kuukautiset?!? Hirveää munasolujen tuhlausta!!!

Sivut

Kommentit (38)

Voisin tosin toivoa perheeseemme vielä yhtä lasta jos terveys sallisi, mutta hyvä näin.Olisiko kuitenkin rakentavampaa jos ap pohtisi kaikkia niitä asioita joiden kanssa joudut todella elämään. Kuten itsesi.

EHKÄISY on se, joka lapsettomuutta aiheuttaa! Mutta teille, jotka ette sitä ole tienneet sanon, että JOKAINEN ALKIO on ihmisen mahdollisuus ja tulee siksi hyödyntää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Isäni (lääkäri) kertoi kylläkin niin, että eri pillerit toimii eritavoin. Toiset estää munasolun irtoamisen, toiset kiinnittymisen. Limakalvoon ne ymmärtääkseni vaikuttavat aina.Ja mun iskä tietää kaiken kaikesta! :D

Kyllä on pokkaa....kaikkien ei tarvitse täyttää koko plaanaa. Parempi muutama lapsi, joille on oikeasti aikaa ja syliä tarjolla. On mahdollisuus antaa harrastaa isompana ja mukavaa yhdessä oloa. Heräähän todellisuuteen.Älä tyrkytä omaa moraalias muille!! -mamma-

Päästetään ne sitten uiskentelemaan vapaammille vesille tätä hommaa varten hommattuun akvaarioon.Kuukautisveren kerään kaiken aina talteen ja istutan parvekelaatikkoon. Voihan siitä sitten jotain lähteä kasvamaan.Vähintään kaikille annetaan mahdollisuus!

Lainaus:

Olen edelleen ihan ulkona. On jäänyt tähän sivistyksen alueeseen perehtymättä. Toisaalta ei taida olla niin väliksikään.Elämä on usein tarua ihmeellisempää - ja nettielämä kulkee ihan omissa sfääreissään, joten joskus provoiksi huudetut jutut ovat täyttä totta ja päinvastoin.Onni kuitenkin niille, jotka pääsevät nostamaan omaa häntäänsä ja nauraa partaansa toisten tyhmyydellä, huumorintajuttomuudella tai rivienvälilukutaidottomuudella.

Ja ne hedelmöityshoitojen alkiot, ne pitäisi todellakin istuttaa johonkin kasvamaan edes! Kyllähän kukkasipulitkin saavat joskus mahdollisuuden kasvaa, mutta ihmisalut eivät! KAMMOTTAVAA TUHLAUSTA!t. Monty Python-siteeraaja

Toiset tappavat vaimonsa kirveellä ja toiset kyr**llä. Mutta jos vaimo kuolee niin kyllä Jumala aina antaa uuden, ei siitä kannata huolta kantaa.

Lainaus:

kun e-pillereiden käyttäjillä solut kumminkin hedelmöittyy, muttei kiinnity = abortoituu... Tai riippuu vaikuttavista aineista, mutta moni pilleri vaikuttaa noin. :DD Hyvä kommentti.
Tämähän on se ehkäisytapa minipillereissä, e-pillereissä, kierukassa (sekä hormoni- että kupari-), ehkäisylaastarissa, jne jne. Kaikissa hormonaaliseen ehkäisyyn liittyvissä ehkäisyissä (+ kuparikierukassa joka saa aikaiseksi kohtuun steriilin tulehduksen --> ts. munasolu ei kiinnity).Hedelmöitys tapahtuu mutta hedelmöittynyt munasolu ei pääse kiinnittymään. Selkeitä abortteja kaikki! Jos on ihan sama tekeekö abortin viikolla 6 vai 14 niin kaipa se on sitten sama tekeekö sen jo viikolla 4.

Lainaus:

Te MURHAAJAT! Jokaiselle lapsella on oikeus syntyä, millä perusteilla teillä on oikeus estää lasten syntyminen?
Tulet kaitsemaan sen lapsikatraan sitten? Joskus täytyy tehdä töitäkin.

Kuulostat sellaiselta älyn jättiläiseltä, että haluaisin ehdottomasti jatkaa geeniperimääni kanssasi. Mikä loistava mahdollisuus!!!!!!!!!!!

Synteettiset hormonit muuttavat kaksi raskauden alkamisen kannalta oleellista asiaa:

- Ovulaatiota ei tapahdu eli munasolun irtoaminen estyy.- Kohdunkaulan liman koostumus muuttuu paksuksi, kuten normaalisti kuukauden niinä päivinä, jolloin et ole hedelmällinen. Tämä vaikeuttaa siittiöiden etenemistä.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat