En jaksa elää sen ajatuksen kanssa, että jotkut EHKÄISEVÄT!

Vierailija

Pitäisikö miesten kerätä yöllisistäkin siemensyöksyistä simpat talteen jotta ne eivät vain joutuisi hukkaan? Niitä voisi sitten lahjoittaa vaikka kehitysmaihin tarvitseville naisille.Entäs sitten kuukautiset?!? Hirveää munasolujen tuhlausta!!!

Sivut

Kommentit (38)

Vierailija

Voisin tosin toivoa perheeseemme vielä yhtä lasta jos terveys sallisi, mutta hyvä näin.Olisiko kuitenkin rakentavampaa jos ap pohtisi kaikkia niitä asioita joiden kanssa joudut todella elämään. Kuten itsesi.

Vierailija

EHKÄISY on se, joka lapsettomuutta aiheuttaa! Mutta teille, jotka ette sitä ole tienneet sanon, että JOKAINEN ALKIO on ihmisen mahdollisuus ja tulee siksi hyödyntää.

Vierailija

Isäni (lääkäri) kertoi kylläkin niin, että eri pillerit toimii eritavoin. Toiset estää munasolun irtoamisen, toiset kiinnittymisen. Limakalvoon ne ymmärtääkseni vaikuttavat aina.Ja mun iskä tietää kaiken kaikesta! :D

Vierailija

Kyllä on pokkaa....kaikkien ei tarvitse täyttää koko plaanaa. Parempi muutama lapsi, joille on oikeasti aikaa ja syliä tarjolla. On mahdollisuus antaa harrastaa isompana ja mukavaa yhdessä oloa. Heräähän todellisuuteen.Älä tyrkytä omaa moraalias muille!! -mamma-

Vierailija

Päästetään ne sitten uiskentelemaan vapaammille vesille tätä hommaa varten hommattuun akvaarioon.Kuukautisveren kerään kaiken aina talteen ja istutan parvekelaatikkoon. Voihan siitä sitten jotain lähteä kasvamaan.Vähintään kaikille annetaan mahdollisuus!

Vierailija

Lainaus:

Olen edelleen ihan ulkona. On jäänyt tähän sivistyksen alueeseen perehtymättä. Toisaalta ei taida olla niin väliksikään.Elämä on usein tarua ihmeellisempää - ja nettielämä kulkee ihan omissa sfääreissään, joten joskus provoiksi huudetut jutut ovat täyttä totta ja päinvastoin.Onni kuitenkin niille, jotka pääsevät nostamaan omaa häntäänsä ja nauraa partaansa toisten tyhmyydellä, huumorintajuttomuudella tai rivienvälilukutaidottomuudella.

Vierailija

Ja ne hedelmöityshoitojen alkiot, ne pitäisi todellakin istuttaa johonkin kasvamaan edes! Kyllähän kukkasipulitkin saavat joskus mahdollisuuden kasvaa, mutta ihmisalut eivät! KAMMOTTAVAA TUHLAUSTA!t. Monty Python-siteeraaja

Vierailija

Toiset tappavat vaimonsa kirveellä ja toiset kyr**llä. Mutta jos vaimo kuolee niin kyllä Jumala aina antaa uuden, ei siitä kannata huolta kantaa.

Vierailija

Lainaus:

kun e-pillereiden käyttäjillä solut kumminkin hedelmöittyy, muttei kiinnity = abortoituu... Tai riippuu vaikuttavista aineista, mutta moni pilleri vaikuttaa noin. :DD Hyvä kommentti.
Tämähän on se ehkäisytapa minipillereissä, e-pillereissä, kierukassa (sekä hormoni- että kupari-), ehkäisylaastarissa, jne jne. Kaikissa hormonaaliseen ehkäisyyn liittyvissä ehkäisyissä (+ kuparikierukassa joka saa aikaiseksi kohtuun steriilin tulehduksen --> ts. munasolu ei kiinnity).Hedelmöitys tapahtuu mutta hedelmöittynyt munasolu ei pääse kiinnittymään. Selkeitä abortteja kaikki! Jos on ihan sama tekeekö abortin viikolla 6 vai 14 niin kaipa se on sitten sama tekeekö sen jo viikolla 4.

Vierailija

Lainaus:

Te MURHAAJAT! Jokaiselle lapsella on oikeus syntyä, millä perusteilla teillä on oikeus estää lasten syntyminen?
Tulet kaitsemaan sen lapsikatraan sitten? Joskus täytyy tehdä töitäkin.

Vierailija

Kuulostat sellaiselta älyn jättiläiseltä, että haluaisin ehdottomasti jatkaa geeniperimääni kanssasi. Mikä loistava mahdollisuus!!!!!!!!!!!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat