Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (33)

Tuli mieleen kuinka toisen maailmansodan aikaan Suomessakin oltiin sitä mieltä että kaikki juutalaisten toimet tulee saattaa vatlion valvonnan piiriin.Kukaan ei protestoinut, päinvastoin, kirkkokin oli sitä mieltä että juutalaiset tulisi saattaa vastuusteen epäisänmaallisuudestaan, nyt kaikki uskovaiset ovat sitä mieltä että ne onkin jumalan silmäterä... milloinka tämä uskonpuhdistus tässä asiassa on tapahtunut?

he olisivat ristiretkellä (mm. Bush käytti alkuaikoinaan tätä termiä, sittemmin joku konsultti varmaan kielsi häneltä sanan käytön). Tarkoituksena on tappaa mahdollisimman paljon vääräuskoisia. Nänä patriarkaaliset uskonnot ovat kaiken pahan alku ja juuri. Kunpa muissakin uskonnoissa olisi edes hipaus esim. buddhalaisten tai luonnonuskontojen elämän kunnioitusta. Niin ja tapakristitty olen itse.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minä olen ihan kristitty ja silti en ole lasten murhaamisen/ kansan diskriminoinnin kannalla. Aloituksen kaltaisia kommentteja kuuluu varmaan paljonkin juutalaisten suljetuissa miitingeissä, mutta aina käännetään asia niin että heillä on oikeus. Kukaan tai mikään ei minusta oikeuta toimiin joita Israel harjoittaa!

mutta kaikki tietää että on kyllä. Mutta sanokaa mun sanoneen että ensi vuonna tähän aikaan mustellaan kuinka Gazasta alkoi koko maailmaa koetteleva väkivallan kierre.

Entiseen ei ole enää paluuta, lapsemme saavat elää maailmassa jossa vallitsee anarkia.

ja tällä tavalla sivistyneesti ne muslimit valitsee uhrinsa, eli ei tarvitse olla mitään järkeä ja syytä, kunhan riittää että et ole samaa mieltä heidän kanssaan.

ei mitään hurmoshenkeä tietenkään...p.s. en ole ketään tappanut koskaan enkä kenenkään taloon ampunut raketteja, mutta sekin riitää esim hamasille syyksi posauttaa ihmisiä ilmaanLainaus:

No ehkä sinut ja sinut pentusi posautetaan ensinsen terrorismin uhan alla koko Israelin olemassaolon ajan, ei niitä kuule paljon hetkauta suuntaan eikä toiseen joku kuvitteellinen terrorin uhkan lisääntyminen maailmalla. Itse pidän israelilaisten kärsivällisyyttä lähes yli-inhimillisenä muslimifanaatikkojen keskellä. Helppo täältä on kritisoida ja tuomita, mutta miettikääpä mitä itse israelilaisina tekisitte? Minun henkilökohtaisesti on hyvin helppo ymmärtää hyökkäys Gazaan, vaikka parempihan se olisi jos ei siihen olisi ollut syytä.

Kiina ja Intia olivatkin maailman keskuksia aina 1700-luvulle saakka, joten aika lyhytaikaista on ollut länsimainen hegemonia. Samankaltaiset syyt, jotka johtivat Euroopan teolliseen vallankumoukseen ja sen avulla saatuun maapallon (kaupalliseen) herruuteen tapahtuvat nyt Aasiassa, joten en yhtään ihmettelisi, jos valta siirtyy takaisin sinne, missä se on lähes koko historiallisen ajan ollutkin.Saadaan tuta me Eurooppalaisetkin vielä, mitä on elää kolmantena maailmana?

Lainaus:

No Israel saa mitä tilaa, katsotaan vaan.
usassa on jo iso talous taantuma, ja israel on heistä riippuvainenjospa tilenne muuttuisi kun usan asema maailmanmahtina muuttuu. Ei heillä muita ystäviä ole.

Sitäpaitsi kaliforniaan on luvattu iso maanjäristys. Jos sellainen tulee niin se kyllä saa koko usan taloudellisesti polvilleen.Kiina ja Intia ovat nousussa seuraavaksi maailmanmahdiksi

- nanoteknologia

- appelsiinit

- paprikat

- viikunat

- viinirypäleet

- Google

- Coca Cola

- McDonalds

- matkatoimistot, jotka nyt mainostavat matkoja Israeliin

- oliiviöljy

- halva

- tietokoneet hardware: Epox, Motorola, Sell

- timantit

- Mifare-teknologia

- Exxon

- Chevron

- Pizza Hut

- Kasinot

- Intel

- Windows

- Kit Kat -suklaa

- Hollywood-elokuvat (esim. Woody Allen, Mel Brooks, Coenin velj., David Cronenberg, Philip Kaufman, Sydney Pollack, Sam Raimi, Steven Spielberg, Leon Schlesinger, Jim Cramer, Amy Goodman, ...), Paramount Pictures, MGM

- CBS uutiset ja muut artikkelit

- Dell

- Oracle

- Microsoft

- Borland

- Starbucks

- Danone

- Citroen

- Fashion TV

- L'Oreal

- Lufthansa

- Beiersdorf; Nivea

- Robert Placzek AG

- Novopharm

- Zocor simvastatiini

- Efexor venlafaksiini

- Estée Lauder

- Linn Products hi-fi

- Ralph Slater miesten vaatteet

- Chelsea F.C. jalkapallo

- PayPal

- Marks & Spencer

- Lloyds tavaratalotMitä muita?

[iMitäs tämä hourii???

[/quote]

[/quote]
Vai ajattelitko ihan itseäsi älykkäämpää ja sivistyneempää ryhmää käyttäessäsi muslimi nimitystä?

tämä on tuhon alku. Yksi maa lahtaa ihmisiä minkä ehtii ja muu maailma katsoo vierestä. Käyttävät kiellettyjä fosfori- ja paineaaltopommeja ja nyt jo ydinaseista puhutaan..

No Israel saa mitä tilaa, katsotaan vaan.

muslimit ne on terrorisoineet muuta maailmaaa ja israelia niin pitkään kuin vaan muistan.

nyt niillä ottomaaneilla tutisee paskat housuissa kun muu maailma on kyllästynyt siihen touhuun ja niiden propagadaan, mutta mun puolesta voivat posauttaa kaikki sotaarakastavat hullut muslimit sen saman tien siliäksi. jääpähän muille taas aikaa nauttia maailmasta ja elämästä ilman alituista terrorisminpelkoa.Lainaus:

tämä on tuhon alku. Yksi maa lahtaa ihmisiä minkä ehtii ja muu maailma katsoo vierestä. Käyttävät kiellettyjä fosfori- ja paineaaltopommeja ja nyt jo ydinaseista puhutaan..

No Israel saa mitä tilaa, katsotaan vaan.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat