Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Uskotko jo että romaninaisten perinneasu on työväline?

Vierailija

http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtopic.php?t=29126Ahkeria ovat ja kova duuni kantaa sitä painavaa hametta kauppareissun jälkeen. Tiedän että yläosassa on vanne ja alushameessa paljon taskuja.

Sivut

Kommentit (28)

Tässä joku aika tuli ohjelma romaninuoresta joka oli valmistunut vartijaksi, eipä saanut vain poika töitä vaikka vapaita työpaikkoja oli yllin kyllin.

kun olen miettinyt pääni puhki että miten sinne alushameen taskuihin saa huomaamattomasti mitään pistettyä?Voisin vaan kuvitella että kuka tahansa nainen joka alkaa kääriä hameenhelmaa korviin saa puoleensa aika paljon katseita.

Mustalaiset on yhteiskunnan loisia jotka välttyy oikeista töistä koko elämänsä jos niin haluavat. Pieni vähemmistö heistä tekee palkkatyötä ja heitä kunnioitan paljon.

että romani ei saa työtä rasismin takia. Kyllä romaneitakin palkataan työhön ja ihan valkolaisten taholta, harvalla vaan on vieläkään koulutusta ym. työn vaatimustasoa. Moni nainen sanoo että kun ei voi olla töissä kun ei voi käyttää työasua yms. tekosyitä. Jokaiselle romaninaiselle löytyy kyllä työpaikka jossa ei tarvitse erillistä työasua käyttää.Lainaus:

Tässä joku aika tuli ohjelma romaninuoresta joka oli valmistunut vartijaksi, eipä saanut vain poika töitä vaikka vapaita työpaikkoja oli yllin kyllin.

Jotkut heistä on uskossa ja oikein kunnollisia ihmisiä.Mutta jotkut sitten näitä varastelijoita. Itsekin olen nähnyt kun mustalaisnainen laittoi hameensa alle kaupassa jotakin, mutta en kehdannut sanoa mitään.Yksi päivä yksi mustalaisnainen alkoi sättiä minua ja koiraani ja alkoi syljeskellä meitä kohti. Vähän värikästä joukkoa verrattuna normisuomalaisiin.Niin ja pitää vielä mainita, että romanien kodithan on tosi hulppeasti ja esteettisesti sisustettuja ja puvut tehdään hienoista, laadukkkaista kankaista. Mistä saavat rahaa sellaiseen elintasoon.

niille työnteko ei ole itseisarvo, kuten valkolaisille näyttää olevan. Mieluummin pyytävät (lue:kerjäävät) elantonsa. Eikä tämä yhteiskunta helpota heidän työllisyys- tai koulutusmahdollisuuksia ollenkaan. Tämä on loputon kehä, mustalaiset eivät halua töihin, yhteiskunta vaatii heitä töihin, kukaan ei ota heitä töihin, valkolaisten asenne pahenee, mustalaiset ei halua töihin...Lainaus:

Tässä joku aika tuli ohjelma romaninuoresta joka oli valmistunut vartijaksi, eipä saanut vain poika töitä vaikka vapaita työpaikkoja oli yllin kyllin.

vaatekaupasta katos 3 mannemammall vaatteita 4,5 tuhannen euron edestä (se harva kerta kun poliisit sai kiinni ja kamat takas) ja onhan niillä ollu mekossaan kalkkunakin...

Vyötäröllä on sellainen pehmeä "patukka" joka kohottaa hameen nätisti. Joo, ja ainakin jotkut käyttävät joskus sellaisia isoja taskuja hameen alla. Ylettyvät melkein hameen helmaan asti. Taskut ovat kuin esiliina, mutta hameen alla. Pienemmissä taskuissa pidetään pienempää tavaraa. Myös henkilökohtaista omaisuutta.

pitäisi kyllä töitä järjestää, vaikka työllistämällä tai jotakin ja kannustaa näin työntekoon.En kyllä ymmärrä, miksei näitä omia vähemmistöjämme ensin auteta, ennen kuin rynnätään haalimaan joitan muslimeja tänne.

Lainaus:

Romaaninaisia näkee paljon myös kirppareilla, joten hulppean sisustuksen aineksia näyttää ostettavan käytettynäkin. Romaanien sisustusmaku on omanlaisensa, enkä sanoisi, että se on sieltä kalleimmasta päästä....
mietipäs tarkkaan miksi ne sielläkirppareilla kiertää : ) Harvoissa tavaroissa on hälyttimiä, valvointa olematonta, käytävät kapeita ja kun sanotaan vaikka kolmee naista on "ostoksilla" keskimmäinen tunkee tavaraa "ostoskoriinsa" ja toiset kaksi ovat sivuilla suojana.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat