Vierailija

Kirkon Ulkomaanavulla on käynnissä keräys Gazan kriisin koettelemien ihmisten auttamiseksi:http://www.kua.fi/fi/ylanavigointi/uutiset/uutinen/?id=63&selArticle=501Salaam!

Sivut

Kommentit (20)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jotka jo kuukausien ajan ovat kärsineet Hamasin raketti-iskuista.Ei taida ev.lut. kirkkoa paljon kiinnostaa. Ei ole ollut keräyksiä, sitten älähdetään, kun Israel hyökkää Hamasin terroristeja vastaan, vaikka näille palestiinalaisalueille on pumpattu miljardeja (suurin osa rahoista käytetty terroriin, vihan lietsontaan ja aseistukseen) onneksi oikeasti kristilliset yhdistykset kuten Patmos ovat auttaneet. Miksi ei kysellä mihin ne miljardit on käytetty?http://vasarahammer.blogspot.com/2009/01/kannattaako-palestiinalaisia-au...

Humanitäärinen apu ja lähetystyö on 2 eri asiaa, joten miksi kirkon ulkomaanapu ei auta israelilaisia. Onneksi jotkut kristilliset järjestöt auttaa, esim. Patmos on lahjoittanut Israeliin monta ambulanssia.

Jos joutuu joutuu myymään itseään tai kerjäämään kadulla, niin miten se on erilaista köyhyyttä. Paljolti tämä johtuu siitä, että venäjänjuutalaisten on ollut vaikeampi sopeutua Israeliin.Edelleen kysyn mihin ne miljardit ovat menneet, jotka oli tarkoitettu palestiinalaisten siviilien auttamiseen ja infrastruktuurin rakentamiseen.Ainakaan rahan puute ei tätä palestiinalaisalueiden siviilien köyhyyttä ei ole aiheuttanut. EUkin olisi voinut olla kiinnostuneempi siitä, mihin miljardit käytetään, mutta ei ilmeisesti paljoa kiinnostanut, ilmeisesti halusivatkin aseistaa palestiinalaisia terrorijärjestöjä ja tukea lasten aivopesua.

Ihmisiä haavoittuu, kuoleekin, rakennuksia tuhoutuu ja jokaikisestä raketista raketin lähellä olleet ihmiset menevät shokkiin. Lapsiperheet muuttaneet pois alueilta, koska normaali elämä on mahdotonta. Koko ajan hälytyksiä ja viidessätoista sekunnissa pitää ehtiä suojahuoneeseen. Siviilit traumatisoituvat ja näkevät pitkään painajaisia. Raketit lentää koko ajan pidemmälle ja pidemmälle.Kirkon ulkomaanapu ei ole auttanut israelilaisia pätkääkään.

vihaan kirkkoa joka ei ääntään nosta näiden ihmisten turvaksi Israelin hirmutekoja vastaan.. en ole muslimi mutta kirkkoonkaan en kuulu, onneksi.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat