Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Siis oikeesti, eihän tänään täällä etelässä ollut edes kovin märkää. Mutta jo vain yks tuttu kun tuli lapsineen vastaan kaupassa, niin olipa taas kaikki puettu huolella kurakamppeisiin, kurahaalarit jalassa ja rukkaset käsissä. Ja olivat vain tulleet muutaman kilsan päästä kävellen kaupassa käymään! Ei voi aina ymmärtää näitä... ja kun ovat vielä ihan fiksuja isoja lapsia, ei mitään ojassa konttaajia... Onks se niin kauheata, jos yks kurapisara roiskuu housuille kauppareissulla!

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

no, ainakin ne kurikset oli ihan putipuhtaat ja oli jo niin myöhä, että tuskin enää leikkipuistoon olivat menossa... No ehkä olen ihan nipo, mutta jotenkin tuntuu vähän liioittelulta laittaa asfalttitiellä kävelyä varten täydet kurakamppeet lapsille, jotka osaa ihan hyvin kulkea kadulla itseään sotkematta. Ja mihin niitä käsiä voi edes kävellessä liata... :)

Sukat ja alusvaatteet ymmärrän, mutta muuten miksi laittaa vaatteet pesuun, jos eivät ole vielä edes likaisia tai hikisiä?

Jonkun likapilkun voi sitä paitsi pyyhkiä pois pesemättä koko vaatetta.

mutta kyllä meidän muksut tänään ulkoilivat ihan säähän sopivissa vaatteissa.. eli fleecevuoratuissa sadeasuissa, goretex-kengissä jne. Meilläkin hoidetaan usein kauppa- yms. asiat ulkoilujen yhteydessä,joten ehkä tämä ystäväsikin käytti samalla muksujaan leikkipuistossa...?

ja oikeasti, muksuille vaattteet sään mukaan. mieluiten usealla vaihtokerralla vielä, niin saa päälle aina siistit ja ehjät vaatteet..varmaankaan ei olisi kiva tarpoa tihkussa ja tuulessa märissä vetimissä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat