Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Olin ollut kotiäitinä melkein kymmenen vuotta.

Työkkäri oli hyvin alentava ja säälivällä kannalla.Nyt vuosituloni ovat 45 000 euron luokkaa, en siis rikas ehkä sanan varsinaisessa merkityksessä, mutta hyödyllinen yhteiskunnalle kuitenkin.Voi että, tekisi mieli mennä ilkkumaan sinne työkkäriin heidän laskelmistaan nyt.Ja tämä kirjoitus ei ole itsekehua vaan tsemppiä teille muille työttömille/kotiäideille, joista jonkun paskiaisen mielestä ei koskaan tule mitään.TULEE TEISTÄ!!!!!

Kommentit (3)

työkkärissä näytettiin oikein tietsikan ruudulta kaavaa,et "jos vielä vaikka 6kk oot työtön niin näin laskee työllistymisprosenttisi" ja kuvassa punainen viiva laski kuin lehmän häntä.. kyllä oli kannustavaa!! :(Löysin ihan itse työn noin 3vkoa tuosta.

Millä kaavalla siellä tämä tulos saatiin? Missä työkkärissä tämä tapahtui? Ei tällaista "palvelua" sais missään nimessä olla, vaan kannustusta, tukea ja konkreettista apua työllistymiseen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tyypillistä suomalaista mentaliteettia!!! Kyllä aika moni lamaantuu ja jääkin työttömäksi, jos tuollaisia ennusteita isketään kouraan. Ja samalla lyödään itsetunto lyttyyn, mikä on todella pahaa työtä haastatteluja ajatellen.Onnea sinulle työllistymisestä! Uskon, että suurin osa saa varmasti töitä, kun osaavat sopivaan saumaan hakea oikeasta paikasta töitä. Joskus voi joutua pitkäänkin laittelemaan papereita, toisilla onni on suotuisampi ja tärppi nopeampi. Mutta kaikille löytyy varmasti oma työ, jossa on tuntee itsensä tarpeelliseksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat