Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Huomiota hän hakee ja paikkaislee huonon itsetunnon puhkomia egoaukkoja noilla liioitelluilla jutuillaan.

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

yksi parhaista ystävistäni korostaa aina itseään. Jos hänelle kertoo kipeistä kuukautisista, hänellä on AINA aivan järkyttävät, hyvä ettei taju lähde. Jos kertoo hampaan poistosta, hänellä se johti liki kuolemaan! Jos kertoo saaneensa rahaa säästöön, hän on saanut tuplasti. Jos kertoo keksineensä hyvän reseptin, hän on kirjoittanut keittokirjaa jo vuosia. Jos kertoo olevansa väsynyt, hän on juossut maratonin ja huomauttaa etten tiedä väsymyksestä vielä mitään!Hän on aina kaikkea enemmän. Köyhempi, rikkaampi, kauniimpi, rumempi, sairaampi, terveempi, reippaampi, väsyneempi, viisaampi, tyhmempi... mikä nyt sitten tilanteeseen sopii.hän kuitenkin tietää asian, ja jonkun kerran herppasin ja sanoinkin siitä. Yleensä hän ei huomaa tekevänsä sitä, mutta joskus huomaa, ja silloin kyllä nolostuu.Ihana ihminen kyllä, eikä tässä itsekään mikään täydellinen ole, että en tarkoita valittaa. Itsekin teen juttuja jotka häntä ärsyttävät, ja niistäkin on juteltu.

Ja ootko huomannu et jo seuraavalla kerralla ne kaksoset onkin seitosia ja niitä on sen kahdellasadalla identtisellä kaksossiskolla...Joo, välttelen nykyään aktiivisesti.Tiedän, ettei pitäisi ottaa vakavasti mutta ei siitä tule mitään että toisella on aivan pakonomainen tarve valehdella ja jutut muuttuu aina matkan varrella.

kuunneltuani taas muutaman päivän putkeen työkaveria, jolle on aina, siis JOKA ASIASSA tapahtunut niin uskomattomia asioita, että niistä ei jutut lopu.Kärjistäen voi sanoa, että jos joku toinen kertoo, että hänen siskollaan on kaksoset, niin tällä kyseisellä henkilöllä on heti 12 siskoa ja niillä jokaisella on viitoset!Onko hyviä neuvoja, miten jaksaa kuunnella ilman, että suusta pääsee rumia?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat