Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Nyt ollaan kyllä jo siinä pisteessä, että ei naurata enää. Ahdistaa niin vietävästi. Koko elämä valuu hukkaan vain sen vuoksi että ei ole rahaa elää.

Kommentit (5)

jäin hoitovapaalle lapsen kanssa ja nyt odotan toista lastamme. samaan aikaan mies jäi pitkäaikaisen sairauden vuoksi saikulle ja jäi kelan peruspäivärahalle.rahaa ei todellakaan liikoja ole, mutta se ei elämäämme haittaa (vielä). selviämme tiukalla budjetoinnilla ja jaamme vähätkin rahamme niin, että koko perhe hytöyy niistä. kumma kyllä, vaikka taloudellinen tilanteemme on varmasti jonkun mielestä täysi katastrofi, olemme tämän naapuruston onnellisimpia pariskuntia!ei meitäkään tämä kyllä aina naurata..

No terveyskin on niin ja näin.En tiedä, jos olisi rahaa elää ystäväsi lailla hirveissä veloissa ja matkustella, tässä pisteessä ehkä tekisin jo senkin. Tai no en, jos oikeasti ajattelen. Olemme niin köyhiä, että edes lainaa ei saa.Tuntuu olevan jo pysyvä tila tämä köyhyys, se että tämä joskus helpottaisi tuntuu aivan utopistiselta. Olen ollut köyhä koko ikäni, jo lapsesta asti ajatellut että "kohta helpottaa". Vaan ei.Kiitos tsempeistä. Niitä todella tarvitaan.ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mutta iltaisin itkee itsensä uneen..yrittää tosissaan asiat hoitaa, jotenkin selvitä. Ja kun itsestä riippumattomista syistä köyhyyteen joutuu, se on helvetin kova pudotus. Mutta terveys on oikeasti se tärkeä asia, samoin se oma rakas perhe.Mutta.. kuten ystäväperheeni: Elävät ihan hirveissä veloissa. Matkustelevat koko perheen kanssa, viimeisen päälle vaatteet ja koti. Haluavat antaa sen kuvan ettei ole rahasta kiinni. Vaan pirun onnettomia: Ei oikein kuulemma enää rakasteta eikä välitetä. Mutta onpahan sitten lapsille antaa pari Italianmatkaa ja kasa uusia leluja sekä vaatteita.. voihan niilläkin sitä rakkautta antaa ja oma suru helpottuu kun ostelee..onhan ne pikavipit sitten.Että.. valitsen silti tuon köyhyyden. Mutta vain väliaikaisesti. Ja muista: Se ON väliaikasta. Tsemppiä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat