Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

pikkuvaivoillaan, kun ap olit suorastaan tyrmäävä vastauksessasi. Tuota veemäisyyttä ei päihitä mikään!

Sivut

Kommentit (36)

tai ei pukamat sinällään edes, mutta peräpukamaTROMBOOSI. Jos et sitä ole kokenut, niin ole onnellinen...Toinen ärsyttävä vaiva halkeileva peukalonpää. AIvan helvatan kipeä vaikka itse haava on vain pari milliä. Osuu koko ajan joka paikkaan mihin vaan koskee.

ja mahdollisuuksien mukaan sen siellä pitäminen. Kipu on huomattavasti vähäisempää ja vaiva paranee nopeammin.Tuossa on tietty yksi ongelma: kakkaaminen. Tää on nyt tosi ällöä mutta itse tein niin, että ostin kaupasta pakkauksen ohuita kertakäyttöhanskoja. Ja sitten ihan vaan työnsin sormen peräaukkoon ja pidin pukaman sisällä kakkaamisen ajan. Kakkaaminen muuten ärsyttää sitä tromboosia joka kerta uudelleen ja uudelleen. Noin se pysyi nätisti sisällä ja rauhassa. Ja sitten vaan hanska nurin päin kädestä pois, solmuun ja roskiin. Ei tule haju- tai muitakaan haittoja...Joka vessakäynnillä lämmintä (tai kuumaa) suihkuttelua peräaukolle. Ja päälle scheriproctia sormella reilusti sisään ja ulkopuolellekin. Peräpuikko ainakin aamuin illoin ja kakkaamisen jälkeen.Mahdollsimman vähän kävelyä tai seisoskelua. Välillä aina vaakatasoon ja pylly pystyyn. EI YHTÄÄN KYYKISTELYÄ!Lainaus:

Lainaus:

Voin antaa lisää ja yksityiskohtaisempiakin ohjeita mikäli kaipaat... ;-)!
Tämä on sen verran kamalaa että kaikki vinkit otetaan kiitollisena vastaan. ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Voiko olla kamalampaa kuin nää pukamat?

Hanuri on tosi kipeä.

Eksistentiaalinen kauhu siitä, että osa suolesta on ulkona.

Visva jota erittyy ja joka tuoksahtaa peräosastolta.

Virtsatietulehduksen pelko em. syystä.

Megalomaninen nolotus lääkärikäynnin yhteydessä.

Kipu lakkaa kahdessa viikossa? No great. Mutta luojan kiitos sentään joskus lakkaa. En KOSKAAN enää valita mistään, jos vielä pääsen kävelemään normaalisti. Tota voidetta mulla jo on. Kiitos ohjeista!!!

Minulla sama vaiva silloin tällöin. Eräs työkaverini (opehuoneessa) kärsii samasta vaivasta aina ennen joulua. On koulussa aika kiireistä aikaa, ja syynä lienee stressi. Omat halkeiluni tuntuvat noudattavan samaa logiikkaa. Tosin ne paranevat heti, kun kiire ja stressi antavat periksi. Fyysisesti helpotusta nopeuttaa Bepanthen rasvaisempi (punaraita) voide ja päälle kangaslaastari. Osumat lievittyvät ja B-vitamiini nopeuttanee paranemista.

* koputtaa puuta*Mutta kyllä krooninen virtsatietulehdus on melko vittumainen vaiva myös.

Varsinkin kun yhdyntä usein laukaisee, siinä voi sitten nauttia seksistä sydämensä kyllyydestä ja itkeä seuraavat kaksi päivää pissatessa...

Ei pukamat, mutta peräaukon haavauma. Siinäpä vasta onkin inhottava vaiva, pahinta on haavan ympäristön kirvellys, jomotus ja särky (yötä päivää), joka saa kiemurtelemaan ja hien kirpoamaan otsalle. Haava aukeaa jokaisella ulostuskäynillä ja ainoa, mikä siihen auttaa, on suihkuttelu kylmällä vedellä.Koin tämän viime kesänä, enkä halua kokea sitä enää milloinkaan uudelleen :( Sanottakoon vielä, että haavauma tuli rikkuneen pukaman jälkiseurauksena, niin, että jollakin tasolla pukamiin liittyi tämäkin "vaiva"...Toinen, muttei kuitenkaan niin kamala vaiva, on afta suussa. Yksikin riittää saamaan tosi kurjan olon, mutta kun niitä on useita, kipu on suorastaan helvetillinen.

Koitetaan kestää. Mä muuten välillä laitan kortisonia illalla, mut nyt lähden nukkumaan kun vauvakin nukahti.Lainaus:

sormenpäät verisillä haavoilla.Rasvakaan ei auta, kun koko ajan kädet kastuu, ja

sitten taas rasva lähtee pois. Ihanaa tämä kolmen

pienen lapsen kotiäitiys.Lainaus:

Tässäkin kun näpyttelen tietokoneella, niin koko

ajan sattuu sormiin... Kiva myös pestä vauvan

kakkapeppua verisillä sormilla. :(

En tiedä, mikä on, eikä ole kipeä kuin joskus.Mutta menepä jonnekin valittamaan, miten vasemman jalan nimetön varvas pilaa sun elämäs..HUOH!!!

Esim. toi pyllypystyyn asento tosiaan helpottaa. Huomenna koetan saada tuon pirulaisen takaisin sisuksiin. Se onnistuu kakkoshädän yhteydessä, mutta pullahtaa sitten takaisin ulos jollei tosiaan pysy vaakatasossa. ap

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat