Seuraa 

Odotamme esikoispoikaa syntyväksi kuukauden sisällä :) Nimistä harkinnassa ovat nämä:

Aleksanteri

Johannes

Tomas

Benjamin

Hermanni

Mitä mieltä olette, missä järjestyksessä ja saa ehdottaa toista nimeä :) Kiitos!NeitiSipsu75

Kommentit (6)

Minun järjestys nimille on:

Johannes

Aleksanteri

Hermanni

Benjamin

TomasAika tasaväkisiä nimet on minustakin. Riippu paljon sukunimestännekin, Benjamin ja Tomas kävisivät myös hiukan vierasperäisempään sukunimeen, kun taas muut ovat suomalaisempaan nimeen passelimpia minusta.Kokonimi ehdotelmia:

Johannes Aleksanteri

Johannes Hermanni

Johannes Benjamin

Johannes VilhelmiAleksanteri Johannes

Aleksanteri Benjamin

Aleksanteri JeremiasHermanni Aleksanteri

Hermanni JoonatanBenjamin Aleksanteri

Benjamin SakariasTomas Aleksanteri

Tomas Daniel

Tomas Oliver

Tomas Emil

Tomas PatrikOnko ehdottomana edellytyksenä vain kaksi nimeä? Varsinkin noihin pidempiin nimiin sopisi mielestäni kolme nimeä, jotta tietynlainen rytmi ja sointuvuus nimiin tulisi.

Hermanni on kyllä jotenkin hyvä, laittakaa ihmeessä, jos rohkeus riittää. Onhan se vähän maalainen ja pelle tietysti tulee myös mieleen, mutta toisaalta reipas, vanha ja persoonallinen nimi.Oma suosikkini näistä on Johannes. Muut ovatkin sitten paljon käytetympiä tänä päivänä, eivätkä ihan omaan makuuni. Tomas ei omaan makuuni ole ehkä tarpeeksi miehekäs tai jotain. Benjaminia enemmän pidän reippammasta muodosta Benjami.Käytössä olevia Kalleja voisit katsoa täältä: http://vcust127.louhi.net/nimet/query.php. Kun nimen muoto -kohtaan laittaa %Kalle, niin saa kaikki yhdysnimet, jotka Kalleen päättyvät.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hyviä ehdotuksia. Kolme nimeä saa olla ihan hyvin, jos löytyy sopiva yhdistelmä. Tomas olisi ehkä suosikkinimi, mutta sehän on ruotsalainen.. onko liian paha?Yksi uusi idea tuli mieleen. Joku-Kalle. Lenni-Kalle on hyvä esimerkki, mutta ehkä assosioituu liikaa Taipaleeseen, joten mikä olisi komea yhdistelmä Kallen kanssa?Entä tuo Hermanni? Onko liian pelle nimi ja epäuskottava?NeitiSipsu75

myös ihan kokonaan uusia nimiehdotuksia otetaan vastaan, kriteereinä komea ja miehekäs, ei C:tä eikä W:tä eikä liian erikoista.Tuntuu että oma pää on solmussa.

Kaikki miettimänne nimet on hyviä. Itse ehkä noista Päätyisin Johannekseen,niin tavallinen kuin onkin. minusta vois olla vaikkaJohannes Aleksanteri

Johannes Benjamin

Johannes Valdemarmun mielestä paremmuusjärjestys siis:

Johannes

Benjamin

Aleksanteri

Hermanni

TomasTasaväkiset kyllä kaikki, että hankala paremmuusjärjestykseen laittaa.. :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat