Sivut

Kommentit (125)

Totuushan oli, että se yksi kalapuikko oli jo kastikkeessa, mihin se olisi pitänyt laittaa, takaisin niiden annettavien kalapuikkojen joukkoon vai antaa seuraavalle jonossa?Pojalla oli selkeästi nälkä ja 3 kalapuikkoa on kyllä todella vähän. Kun kuitenkin on niitä tyttöjä, jotka ei syö yhtään kalapuikkoa, niin miten niitä ei nyt riittäisi. Eikö olisi parempi arvioida annokset vaikka tyyliin jokainen saa ottaa 3-5 kalapuikkoa, takuulla suurin osa tytöistä ainakin ottaa vain sen 3, jos sitäkään.Vähän joustavuutta.

voi käyttäytyä todella aggressiivisesti ja on ihan tervettä tuntea opettajana itsensä ja turvallisuutensa uhatuksi tilanteessa, jossa nuorella on jotain kättäpidempää ulottuvillaan. Ehkä silloin on paras soittaa poliisit paikalle, jos tilanne ei muuten laukea. Kun tilanne on päällä ja siinä pitää päästä etenemään, ei auta enää miettiä, miten tilanne olisi voitu alunperin välttää.

odottaa...Jos lapsen koulupäivä on klo 8-16 ja koulun ruokailu ajoittuu klo 11.30 niin jossain vaiheessa lapset alkavat kapinoimaan liian vähäisiä ruokamääriä. Tuo poika kenties saa aikaan jonkunaisen herätyksen että, pitkiä koulupäiviä tehdessä ei vaan jaksa. Täällä meillä päin voi ostaa välipalalippuja mutta välipala on aika laiha, toki parempi kun ei mitään, rupinen banaani tai omena.

Poika tiesi, että häntä kohdellaan väärin ja piti oikeuksistaan kiinni.

Toivottavasti henkilökunta saa rangaistuksen.

Omat lapsenikin ovat kertoneet tilanteista joissa oppilas on oikeassa mutta opettaja toimii väärin.

Edelleen, tehkää asioille jotain, ja puhukaa niille, joilla on valtaa.Lainaus:

Jos jää nälkä niin aikuinen kaivaa taskusta lisää rahaa ja ostaa toisen annoksen. Onko se mahdollista koulussa? Ei.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat