Vierailija

En tiedä miten kissan kävi. Yritin etsiä, mutta siitä ei näkynyt jälkeäkään. Vauhti oli n. 50 km/h...onkohan se voinut selvitä?Pitäskö mun ilmottaa jonnekki? Alueella paljon taloja (taajamaa), enkä siis yhtään tiedä kenen kissa. HÖH!

Kommentit (3)

Kun olin lapsi, jäi multa ainakin kolme kissaa auton alle. Kaikki kuolivat. Yksi raahautui ruhjoutuneilla jaloilla omaa pihaan, ja lopettaahan se piti. Muitten kissojen kuolemasta saatiin kuulla tuttujen kautta, jotka olivat tunnistaneet kissamme. Meillä on nykyään vain sisäkissoja.

kun ei ole tiedossa kenen kissa on kyseessä ja minne saakka eläin on raahautunut (jos edes on saanut kuolettavan iskun).

Tosi harmillinen juttu kyllä, varmasti jää mieltä vaivaamaan... Itseäni harmittaa jo jos ajan vahingossa vaikka päästäisen tms. pikkujyrsiän päälle... :(Tämä on taas hyvä muistutus siitä, että ne kissat kuuluu pitää SISÄLLÄ!!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

voi olla että jos ei ole loukkaantunut pahasti niin menee kotiinsa...Kissoilla kuitenkin tapana etsiä turvallinen paikka missä voivat kuolla rauhassa. Jos et tiedä kenen kissa on niin et voi asialle paljonkaan tehdä...harmillista!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat