Seuraa 

Meillä on tällä hetkellä takapenkin keskipaikalla vauvan turvakaukalo telakalla. Lannevyö pitää telakan paikallaan. Tietääkö joku saisiko samalle paikalle asennettua isomman lapsen selkämenosuuntaan istuimen? Auto on -97 Ford Escort ilman airbageja. Nyt meillä on etupenkillä selkä menosuuntaan BeSafe Kid lux, takapenkillä turvavyöistuin ja kaukalo. Toiveena olis saada kaikki kolme lasta takapenkille. Kiitos vastauksesta!

Kommentit (4)

... ratkaisu löytyi kun ostettiin Britax Eclipse SI-istuin. Sen voi laittaa myös kaksipistevyöllä eli lantiovyöllä kiinni.

Meillä matkustaa nyt kolme lasta takapenkillä. Pienin tuossa Britaxissa, isoimmat reunoilla. Toisella on koroke ja toisella turvavyöistuin.

Jos en väärin muista niin juuri tuota mallia ei taideta enää liikkeessä myydä mutta Britaxilla lienee joku korvaava? Ainakin tuo meillä oleva malli on tosi hyvä, tilava sisämitoiltaan mutta vie autossa pienen tilan. Ja kun istuin on keskellä niin molemmat etupenkitkin ovat inhimillisellä etäisyydellä eli vie pitkittäissuunnassakin järkevän tilan :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tämän voi myös laittaa keskipaikalle lantiovyöllä. Tässäkin on tukijalka. Meillä ollut sekä esikoisella, että nyt nuoremmalle. Kolme tällaistakin penkkiä mahtuisi meidän auton takaistuimella ongelmitta.

Britaxin secura, jonka voi kiinnittää jokaiselle paikalle, jossa ei oo airbagia. Siinä on tukijalka, jonka voi säätää niin, että keskikorokkeen päälle on myös sopiva. Siinä on myös se hyvä puoli, että menee aivan vastasyntyneestä n. 4-vuotiaaksi asti.

Tsemppiä hankintaan!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat