Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kolme eri kissaa käy säännöllisesti pihallamme. Eilen tajusin pitää koiran vapaana ja sai kissan kiinni omalla tontilla. Arvatkaas vaan kuinka kävi?

Eiköhän huhu kantaudu kaikkien korviin ja kissan omistajat huolehtivat, etteivät enää päästä kissojaan evääksi.

Kommentit (13)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lainaus:

rakit on pidettävä kiinni oman alueen ulkopuolella. Kissan saa lopettaa vain omistajan tai eläinlääkärin luvalla, muu on rikollista.
Ihan sama kuin rikollista on. Meidän pihassa kissat saa vasarasta, jos tuleva visiitille. Ja aika hyvin ovat kyllä yhden kolautuksen jälkeen huomanneet pysyä poissa.

käy naapurin kakarat leikkimässä. Viime kesänä näin kun kakarat taas tulivat, avasin ulko-oven ja päästin koiramme pihalle vapaaksi. Kas kummaa kakaroille tuli kiire....eikä sen jälkeen ole näkynyt. Oli kiva seurata kun koirat ajoivat ipanoita takaa portille asti.

otti päähän kun naapurien katit kävi kuseksimassa ja paskomassa lasteni hiekkalaatikkoon ja löytyivät talomme sisältä milloin mistäkin. Perheessämme on allergiaa joten ei kiinnosta kissankarvat sisällä ja siksi emme voi ottaa koiraakaan, mutta pyydystin yhden kissan kiinni sellaisella loukulla ja vein löytöeläintarhaan...seuraavana päivänä lähikauppamme seinässä oli kadonnut kissa ilmoitus ja ilmoitin että vein sellaisen kissa tarhaan, koska se oli majaillut monta päivää meidän pihalla...Ei ole kissoja meidän pihalla näkynyt!

Ei ole kivaa kun lapset leikkivät "miinakentällä". Vaatteet pa**ssa. En haluaisi olla tyly ja epäkohtelias naapureille. Sanominen ei auta. Eivät itse koe moista ongelmana. Meillä myös allergiaa. Nukkuu, varsinkin pakkasilla, lasten pihavaunuissa. Maalla on hyvä misujen olla vapaana, mutta taajama-alueilla se on ongelma.

sekö että kissat taajama-alueella kulkee irti? Ei todellakaan ole laillista, katsoppa vaikka järjestyssäännöistä ja lakikirjasta! Lemmikkieläimet tulee pitää kytkettynä oman tontin rajojen ulkopuolella!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat